Ana sayfa Sosyal Medya Damla Su İkizoğlu’nda olmayan ama Kardeşlerim dizisinin Melisa’sında çok beğendiği özellik!

Damla Su İkizoğlu’nda olmayan ama Kardeşlerim dizisinin Melisa’sında çok beğendiği özellik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv ekranında izleyicilerle buluşanca genç oyuncular da kısa sürede büyük ilgi gördü. Bu isimlerden birisi de Melisa karakterine hayat veren Damla Su İkizoğlu oldu… Dizinin başarılı geçen 18 bölümlük ilk sezonu da tamamlandı.

Damla Su İkizoğlu, diğer genç isimlerle birilkte isminden en çok konuşulan oyuncuların başında geliyor… Damla Su İkizoğlu, ilk olarak Babil isimli dizide Buse karakterine hayat vermişti. Ancak oyuncunun çıkışı Kardeşlerim dizisiyle oldu.

atv ekranında Kardeşlerim dizisi birçok genç ismin göz önünde olmasını sağladı. Damla Su İkizoğlu da bu proje ile ismini parlatmanın keyfini yaşıyor. Oyuncu, atv’nin youtube kanalına konuştu. İkizoğlu, Melisa karakterinin nerede, nasıl davranması gerektiğini bildiğini ve bu huyunu da sevdiğini ifade etti.

Damla Su İkizoğlu'nda olmayan ama Kardeşlerim dizisinin Melisa'sında çok beğendiği özellik! 7

Oyuncu, “Gerçekten keyifli durumlarda o anın keyfini çıkarmayı çok iyi biliyor. Gergin ortamlarda nasıl yönetmesi gerektiğini bayağı iyi biliyor. Ben de böyle bir durum yok mesela” diye konuştu.

İkizoğlu, setin en düzenli isminin ise başarılı oyuncu Fadik Sevin Atasoy olduğunu, karavanına girdiği zaman gördükleri karşısında bunu söyleyebileceğini anlattı.

Sette herkesin işine odaklandığını ve gecikme durumlarının olmadığını anlatan genç oyuncu, herkesin zamanında sette olduğunu vurguladı.

Instagram hesabı dizinin yayınlanmasından sonra hızlı bir yükseliş sürecine giren oyuncu şimdiden 600 bin kişiden fazla takipçiye ulaştı. İkizoğlu, Kardeşlerim dizisindeki performansı ile hayran kitlesini artırmayı sürdürüyor ve başarılı giden dizi projesi diğer genç isimlere olduğu gibi, Damla Su İkizoğlu’na da kısa sürede büyük bir popülerlik kazanmasını sağladı.