Ana sayfa Sosyal Medya Bir Başkadır’ın Meryem’i Öykü Karayel annelik halleri ile tatilde görüntülendi!

Bir Başkadır’ın Meryem’i Öykü Karayel annelik halleri ile tatilde görüntülendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öykü Karayel en son Netflix’te yayınlanan ve büyük ilgi gören Bir Başkadar isimli dizide Meryam karakterini canlandırmıştı.Oyuncu, televizyon ekranında ise en son 2018-2019 sezonunda Muhteşem İkili isimli dizide yer almıştı.

Oğlu Roman’ı Nisan ayında dünyaya getiren oyuncu, şarkıcı Can Bonomo ile birlikte tatilde bulunuyor. Roman bebeğin tatil halleri de objektiflerce görüntülendi. Öykü Karayel, oğlu ve eşi ile birlikte tatilin keyfini çıkartıyor. Annelik halleriyle de dikkatleri çeken ünlü oyuncu, bir saniye olsun oğlunun başından ayrılmıyor.

Mutlu halleri ile dikkat çeken ünlü çift, oğulları ile güzel bir tatil dönemi geçiriyor. Çeşme’de bulunan aile, Roman’ı ilk kez deniz ile de tanıştırdı. Roman bebeğin görüntüleri de magazin gündeminde yerini aldı.

Denizde keyifli anlar yaşayan çift, oğulları ile birlikte mutlu anlar yaşadı. O anlarda da objektifler ünlü aileyi fotoğraflıyordu. Öykü Karayel, annelik halleri ile de ilk kez böyle görüntülendi.

Bir Başkadır'ın Meryem'i Öykü Karayel annelik halleri ile tatilde görüntülendi! 7

30 yaşındaki Öykü Karayel, magazin gündeminden uzak olmaya çalışıyor ve pek de görüntü vermek istemiyor. Ancak kameralar zaman zaman ünlü oyuncuyu görüntüleme fırsatı elde ediyor. Çeşme tatilinden de görüntüler magazin medyasında yerini aldı.