Ana sayfa Sosyal Medya Damlasu İkizoğlu’ndaki değişim inanılmaz! Baba dizisinde görenler şaşırıp kaldı!

Damlasu İkizoğlu’ndaki değişim inanılmaz! Baba dizisinde görenler şaşırıp kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim ile parlayan Damlasu İkizoğlu yeni imajıyla herkesi şaşkına çevirdi! 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu Damlasu İkizoğlu, yeni ve çok önemli bir diziye başladı… Show TV ekranında ilk bölümü yayınlanan Baba isimli diziyle ekranlara dönüş yapan oyuncu, Kübra Saruhanlı isimli karakteri canlandırıyor.

Babil isimli Star TV dizisinde Buse olarak izlediğimiz ve ekranda iyi bir izlenim bırakan Damlasu İkizoğlu, asıl çıkışını ise Kardeşlerim isimli atv dizisiyle gerçekleştirdi. Melisa Atakul karakterini canlandıran oyuncu, rolünde çok başarılı oldu.

Halit Özgür Sarı ile partnerlik yapan genç oyuncu tecrübeli isimlerin de yer aldığı Kardeşlerim dizisinde önemli kazanımlar elde etti. Tecrübelerini artıran ve oyunculuk yolunda iyi bir popülerlik elde eden Damla Su İkizoğlu, Baba dizisinde de etkili bir karakter ile yer alıyor. Show TV’nin ilk bölümü ilgi çeken dizisinde farklı imajıyla da dikkat çeken oyuncu, hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Saç rengini değiştirerek siyaha boyatan genç oyuncu, yeni rolünde farklı görünmek adına küt kestirdiği kısa saçlarıyla da hayranlarının dikkatini çekti. Bu yeni imajı ile yüzünün daha fazla ortaya çıkmasını sağlayan oyuncunun duygu geçişlerindeki performansı da hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Damlasu İkizoğlu'ndaki değişim inanılmaz! Baba dizisinde görenler şaşırıp kaldı! 7

Kübra Saruhanlı karakteri, Servet ve Münevver’in kızı. Annesi gibi görünmez olmaktansa ön planda olmayı seven Kübra, babasını çok seven ama annesini de tepkili yaklaşan bir genç kız… Rol modeli babasının yeni eşi Şahika olan Kübra karakterinde Damlasu İkizoğlu’nun başarılı olmasını isteyen hayranları heyecanla yeni bölümleri bekliyor.

Kardeşlerim’in ardından Baba gibi çok etkili olması beklenen bir dizide rol almak Damla Su İkizoğlu adına da iyi bir seçim oldu.