Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’un Bahar’ı Nesrin Cavadzade’den sürpriz sonlu paylaşım!..

Üç Kuruş’un Bahar’ı Nesrin Cavadzade’den sürpriz sonlu paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Üç Kuruş dizisinde ‘Bahar’ karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin, meslektaşı Gökhan Alkan ile aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

ATV’nin Kalp Yarası dizisinde ‘Ferit’ karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Gökhan Alkan dizi çekimleri için Antakya’da bulunuyor. Nesrin Cavadzade ise İstanbul’da dizi çekimlerini sürdürüyor.

İş yaşantılarından dolayı geçici bir ayrılık yaşayan ikili zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla hasret gideriyorlar. Nesrin Cavadzade instagram sayfasında sevgilisiyle pozlarını yayınladı.

Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade'den sürpriz sonlu paylaşım!.. 52

Oyuncu,  Gökhan Alkan ile pozlarına ‘Sürpriz sonlu’ notunu düştü. Sevgilisinin paylaşımına Gökhan Alkan’dan yanıt gecikmedi, yakışıklı oyuncu ‘Sensin yazıp kalp emojisi koyduğu yorumuyla dikkat çekti.

Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade'den sürpriz sonlu paylaşım!.. 53

Çifti birbirine çok yakıştıran hayranları heyecanla düğün tarihini bekliyor. Ünlü çift, geçtiğimiz yılın ağustos ayında nişanlanmıştı. Datça’da bir otelde yer ayırtan yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan, kendi ve sevgilisinin ailesini burada toplanmıştı. Sevgilisi Nesrin Cavadzade’ye romantik bir evlilik teklifinde bulunan Gökhan Alkan ‘Evet’ yanıtını almıştı.

Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade'den sürpriz sonlu paylaşım!.. 54

Zaman zaman haklarında ayrılık haberleri çıksada çiftin ilişkisi tüm hızıyla devam ediyor. Yasak Elma dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ikiliyi  hayranları birbirine çok yakıştırıyor. Nesrin Cavadzade’nin paylaşımına takipçileri tarafından ,’Maaşallah nazar değmesin’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.