Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman dizisi, Cumartesi akşamına damgasını böyle vurdu…

Darmaduman dizisi, Cumartesi akşamına damgasını böyle vurdu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Darmaduman dizisi, bir süre önce gün değiştirmişti. Daha önce Perşembe akşamları yayınlanan dizi, karşısına gelen 5 ayrı dizi ile mücadele etmekte güçlük çekiyordu. Dizi, kadrosu ve hikayesi ile izleyenler tarafından beğenilse de beklenen ilgiyi göremedi!

Kanal, reytingleri düşük olan Darmaduman dizisiyle ilgili iddiasını sürdürürken diziye bir şans daha vermek için gün değişikliğine gitti. Böylece Cumartesi akşamları yayınlanmaya başladı Darmaduman dizisi. Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldıkları dizi, Ay Yapım imzalı bir uyarlama.

90’lı yıllara damgasını vuran ve tam 10 yıl boyunca ekranda kalan ünlü ABD yapımı dizi “Beverly Hills, 90210” dizisinden uyarlanmakta. Darmaduman dizisi, ekrana gelmeden önce, son dönemin çok sevilen, başarılı ve dikkat çeken isimlerini bir araya getirmesi nedeniyle ayrıca konuşulmuştu.

Darmaduman dizisi, Cumartesi akşamına damgasını böyle vurdu... 46

Kadrosunda ayrıca Necip Memili ve Nur Fettahoğlu gibi iki başarılı ismin yanı sıra Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi iki usta ismi de barındıran Darmaduman dizisi, ne yazık ki reytingleriyle yapımcı ve kanala hüsran yaşatıyor!

Aynı akşam ekranda atv’nin çok izlenen Kardeşlerim, TRT1’in yine gün birincisi Gönül Dağı, Show TV’nin ilk 10 tablosunda yer almayı başaran yapımı Güldür Güldür Show ile karşı karşıya geliyor Darmaduman dizisi. Bu hafta 3 Aralık akşamı Gönül Dağı dizisi, TRT’de Dünya Kupası maçları nedeniyle yayında yoktu. Ancak Darmaduman dizisi, ne yazık ki düşük reyting puanları ile ilk 10’a dahi giremedi!

Yaşanan bu hüsrana karşın sosyal medyada ise diziye bambaşka bir ilgi söz konusu! Cumartesi akşamları sosyal medya üstünlüğünü ele geçiren Darmaduman, bu hafta da günün en çok konuşulan dizisi olmayı başardı!

Darmaduman dizisi, Cumartesi akşamına damgasını böyle vurdu... 47

Adba.tv’nin günlük olarak yaptığı paylaşımlara göre Darmaduman dizisi, günü 29 bin ileti ile sosyal medyanın birincisi olarak bitirdi! Gönül Dağı dizisi özel bölümü ile ikinci ve Kardeşlerim de 3. sırada yer alıyor.

Sosyal medyada çok konuşulan, oyuncuları da konusu da hikayesi gündeme gelen bir dizi Darmaduman. Ancak sosyal medyada yaşanan bu yoğun tablo, ne yazık ki reytinglere bir türlü yansıyamıyor! Daha önce Duy Beni gibi sosyal medyada büyük dikkat çeken rekorlara imza atan diziler bile reytingleri düşük gelince final kararıyla karşılanıyor!

Darmaduman dizisine dikkat çekmek adına sosyal medyada aldığı bu oranlar önemli. Fakat reytinglere yansımadığı sürece işi zor! Fox TV’nin diziye bir şans vermesi gün değişikliği ile yapıldı. Bu şans ile birlikte diziye ilgi artmazsa, final meselesi de gündeme gelecek! Darmaduman, oyuncu kadrosu ile çok beğeniliyor. Uyarlama bir yapım olarak da farklı anlatım tarzı ile kimi izleyenlerin beğendiği, kimilerinin ise eleştirdiği bir dizi oldu. Yine de sadık izleyici grubu, Darmaduman’ın devam etmesi için sosyal medyadan destek vermeye devam ediyorlar…