Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyayla Benim Aramda’nın kamera arkası videosu, büyük sürprizin tüyosu mu?

Dünyayla Benim Aramda’nın kamera arkası videosu, büyük sürprizin tüyosu mu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı, yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği, Disney Plus’ın ikinci yerli orijinal dizisi olma ünvanını taşıyan Dünyayla Benim Aramda, 8 bölüm olarak çekilmişti. 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayan Disney + dijital platformu, pek çok oyuncu, yapımcı, senarist ile anlaşmalar yaparak iddialı projelerde yine iddialı isimlerle gelmeye devam ediyor.

İlk Disney + orijinal dizisi olan ve Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde oynadıkları Kaçış dizisinin ardından, hikayesi ile olduğu kadar oyuncuları ile de büyük ilgi çeken Dünyayla Benim Aramda dizisi de 14 Eylül’de yayınlanmıştı. Demet Özdemir hayranlarının özellikle büyük ilgi gösterdiği dizide ayrıca Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger başrollerde yer alıyor.

Dünyayla Benim Aramda'nın kamera arkası videosu, büyük sürprizin tüyosu mu? 8

Dram ve romantik komedi türündeki dizi için izleyenler uzun bir süre beklediler. İki sezondur ekranda olmayan Demet Özdemir’in yeni dizisi, heyecan içinde hayranları tarafından da takip edildi. Dizinin yayınlanmasının ardından haftalık olarak bölüm bölüm izleyici ile buluşan yapım, 8. bölümde son buldu.

Fakat dizinin takipçileri, 2. sezonun olup olmayacağı konusunda büyük merak içindeydi. Sosyal medyadan da bu konuda pek çok soru soruldu ve yapımcılara, oyunculara ulaşarak bu sorunun yanıtını almaya çalıştılar. Fakat hem yapımcı hem yayıncı hem de oyunculardan net bir açıklama gelmedi.

Dünyayla Benim Aramda'nın kamera arkası videosu, büyük sürprizin tüyosu mu? 9

Demet Özdemir, 2. sezonun olabileceği konusunda bazı yorumlar yapsa da geçtiğimiz günlerde Disney Plus’ın bir sosyal medya paylaşımı ile bu konunun yanıtını da veren bir yorum dikkatleri çekti!

Platformun, çok beğenilen Dünyayla Benim Aramda dizisinin 2.sezonunu yapmaya niyetli olduğu da bu paylaşımla görülüyor! Dizinin 8 bölümlük çekimleri sırasında kamera arkasındaki eğlenceli anlar, bir video ile paylaştı. Disney Plus resmi twitter hesabından yapılan paylaşıma “Lütfen devamı gelsin butonu” şeklinde bir de ibare yerleştirildi!

Oyuncuların ve çekim ekibinin zorlu ama keyifli anlarından karelerin yer aldığı videoya yerleştirilen “Lütfen devamı gelsin butonu” sözleri, Disney Plus’ın dizinin devamı için hazırlık yaptığı tahminlerini de doğurdu! Şimdiye kadar 2. sezon konusunda ilk kez Disney + dijital platformundan gelen bu paylaşım, dizinin 2. sezonunu bekleyenler için şimdiden heyecan yaşatmaya başladı!

Yerli ve yabancı izleyicilerin, “Evet, gelsin, ikinci sezonu bekliyoruz” yorumlarıyla bu videoya yorumlar yaparken, Disney Plus’ın da ikinci sezon için çekimlerin başladığı haberini her an duymanın mümkün olduğu da ortaya konuluyor…