Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel kadar ilgi çekecek bir çift daha var!

Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel kadar ilgi çekecek bir çift daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Show TV ekranında 12 Aralık Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanacak olan Sipahi isimli aksiyon dizisi için birçok izleyici heyecanla bekliyor. Dizi, etkili bir istihbarat hikayesi ile izleyicilerin karşısına çıkacak ve aksiyon sahneleri ile herkesi şaşırtacak.

Sipahi dizisinde başrollerde Özge Gürel, Kaan Yıldırım ile Kerem Alışık bulunuyor. Özellikle de istihbaratçı Ali Türkoğlu karakteri ile, komiser Canan arasında yaşanacakları izleyiciler büyük bir heyecanla bekliyor. Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisi yeni favori dizi çifti olma yolunda çok iddialı gözüküyor.

Sipahi dizisinde herkesin dikkatini çekecek bir başka çift daha var. Dizi hayranları nefes kesen hikayesi ve görkemli sahneleri ile Sipahi dizisinde Çağdaş Onur Öztürk ile Gözde Okur ikilisine de dikkat etsin.

Ajan rolündeki Öztürk ve onun eşini canlandıran Gözde Okur, Sipahi dizisinin öne çıkan isimlerinden olacak gibi gözüküyor. Yusuf ile Esra karakterlerini canlandıracak olan ikilinin uyumu ve performansı meraklandırıyor.

Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel kadar ilgi çekecek bir çift daha var! 7

Çağdaş Onur Öztürk’ün dizideki aksiyon dolu sahneler için yakın dövüş eğitimi alması, silah kullanma konusunda kendisini geliştirmesi ve atış dersleri ile de yeteneklerini artırması sonucunda Sipahi dizisinde çok farklı bir imaj sergileyeceğini söyleyebiliriz.

Tehlikeli görev nerede varsa, Yusuf da orada olacak gibi bir izlenim var. Yusuf karakteri hem zekası hem detaycılığı hem de gözlem yetenekleri ile öne çıkarken, Gözde Okur ise Esra olarak hikayenin sürpriz isimlerinden birisi olacak gibi gözüküyor.