Ana sayfa Dizi Haberleri Defalarca kez yayınlanan Aşk-ı Memnu’nun tekrar bölümü reytinglerde dördüncü oldu!

Defalarca kez yayınlanan Aşk-ı Memnu’nun tekrar bölümü reytinglerde dördüncü oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyon izleyicisi Aşk-ı Memnu’dan bir türlü vazgeçemiyor. İlk yayınının üzerinden yıllar geçmesine ve onlarca kez tekrar tekrar yayınlanmasına rağmen Aşk-ı Memnu tekrar bölümleriyle reytinglerde başarı elde ediyor.

İlk kez yayınlanmasının üzerinden 12 yıl geçen Aşk-ı Memnu, tekrar bölümleriyle reytinglerde birçok yeni dizinin yapamadığını yapıyor. Perşembe akşamı final bölümü yeniden yayınlanacak olan Aşk-ı Memnu’nun salı günü yayınlanan bölümü AB’de dördüncü olmayı başardı.

Aşk-ı Memnu tekrar bölümüyle bu yaz ekrana gelen yeni dizilerin birçoğundan çok daha iyi reyting puanı aldı. Aşk-ı Memnu’nun yarın akşam saat 20:00’de Kanal D’de final bölümü bir kez daha yayınlanacak. İlk yayınlandığı dönem büyük ses getiren final bölümünün nasıl bir reyting alacağı çok merak ediliyor.

Defalarca kez yayınlanan Aşk-ı Memnu’nun tekrar bölümü reytinglerde dördüncü oldu! 7

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem’in rol aldığı dizinin final bölümleri her yıl sosyal medyada büyük etkileşim oluşturuyor.

Aşk-ı Memnu izleyicisi çok sevdikleri diziyi hiçbir zaman unutmadıklarını her zaman gösteriyor. Özellikle de sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla… Bazen çok şaşırtıcı olaylar da yaşanıyor. Böyle bir durum Beren Saat’in canlandırdığı Bihter Ziyagil’in ölüm yıldönümünde yaşandı.

Sarıyer Belediyesi Bihter’in 24 Haziran olan ölüm yıldönümünde, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Sarıyer’den bir Bihter Ziyagil geçti” diye yazdı. Hayranlarını hala etkisi altına alan Bihter Ziyagil’le ilgili bu paylaşım diziyi hala unutamayan takipçilerde için de hoş ve eğlenceli bir etki yarattı.