Ana sayfa Sosyal Medya Yılın dizi aşkı belgelendi! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı çifti bakın nasıl görüntülendi!

Yılın dizi aşkı belgelendi! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı çifti bakın nasıl görüntülendi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV ekranında yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda final yapan Gizli Saklı dizisi bitti ancak ardında yeni bir aşk bıraktı.

Dizide başrolü paylaşan Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal arasında bir aşk olduğu yolunda basında çıkan haberler geçtiğimiz günlerde Sinem Ünsal tarafından doğrulanmıştı. 4 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra dizideki partneri ile yakınlaşan ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada partneriyle aşk yaşadığını itiraf etmişti.

Çift ilk kez el ele görüntülendi. Aşklarını özgürce yaşayan ünlü çift İstanbul sokaklarında basın mensuplarının objektifine el ele yakalandı. Son dönemin gözde oyuncularından Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın Gizli Saklı dizisinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü.

Yılın dizi aşkı belgelendi! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı çifti bakın nasıl görüntülendi! 8

Mucize Doktor’ dizisiyle yıldızı parlayan Sinem Ünsal aşkı, ‘Naz’ karakterini canlandırdığı ‘Gizli Saklı’nın setinde buldu. Kalbini, eşi ‘Pamir’i oynayan Halit Özgür Sarı’ya kaptırdı. Senaryo gerçek oldu. Bir süredir ilişkilerini gizlilik içinde yürüten sevgililer dizinin bitmesiyle aşklarını özgürce yaşamaya başladı.

Yılın dizi aşkı belgelendi! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı çifti bakın nasıl görüntülendi! 9

Geçtiğimiz hafta Belgrad’a giden aşıklar önceki gün ilk kez İstanbul sokaklarında el ele objektiflere yakalandı. Utangaç ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Sinem Ünsal dört yıldır beraber olduğu meslektaşı Kıvanç Kılınç ile ilişkisini 1.5 ay önce noktalamıştı.