Ana sayfa Dizi Haberleri Kül Masalı dizisi perşembe akşamları reyting rekabetini değiştirme iddiasına sahip!

Kül Masalı dizisi perşembe akşamları reyting rekabetini değiştirme iddiasına sahip!

tarafından ker_def

TRT 1’in yeni dizisi “Kül Masalı” ilk bölümüyle Perşembe akşamı ekran yolcuğuna başlıyor. Dizinin yayın günü olan perşembe akşamları etkili yapımlar bulunuyor ve reytingler de yeniden şekillenecek gibi gözüküyor.

Bilindiği üzere son dönemin en etkili çıkışını İnci Taneleri isimli Kanal D dizisi gerçekleştirdi. Yılmaz Erdoğan’ın hem hikayesini yazdığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri, çift haneli reytingleri ile sezonun en başarılı oranlarını elde etmeye başladı. Üçüncü bölümü geride kalan İnci Taneleri dizisinin başı çektiği Perşembe akşamları ayrıca; Aldatmak, Hudutsuz Sevda, Sakla Beni gibi projeler de bulunuyor.

Özellikle Hudutsuz Sevda dizisinde 19 bölüm geride kaldı ve ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler devam ediyor. Bu durum da projeye olan izleyici ilgisini ortaya koyuyor. Yeni dizilerden Sakla Beni’nin 15. bölümü geride kaldı ve ne yazık ki reytingler ortalamanın altına düştü.

Aldatmak isimli atv dizisi ise ikinci sezonunda ve kendi izleyici kitlesini ekrana taşıyor ve ortalama oranlar elde ederek başarılı bir süreç içinde bulunuyor.

İşte böyle bir ortamda, Kül Masalı isimli yeni TRT1 dizisinin reyitnglerde yeni bir rekabet ortamı yaratacağına yönelik bir beklenti bulunuyor.

Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun yer aldığı TRT 1’in yeni dizisi Kül Masalı 15 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de ilk bölümüyle ekranlara geliyor.

Gizemli hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla 15 Şubat Perşembe günü izleyici ile buluşmak için gün sayan Kül Masalı’nın güçlü kadrosunda; Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Başak Gümülcineoğlu, Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi başarılı isimler yer alıyor.

Merakla beklenen dizinin ilk bölüm özeti ise şöyle;

Arat, İstanbul’un köklü, soyu saraya dayanan Giraylı ailesinin tek oğludur. İş için gittiği Bursa’da, orada yaşayan Özge Günay ile tanışır. Özge bir aşçıdır. Annesini babasını genç yaşta kaybetmiştir. Kardeşi Behiye ile yaşamaktadır. Özge ve Arat bambaşka kültürlerden gelmelerine, birbirlerine taban tabana zıt olmalarına rağmen aşık olurlar.

Kısa süre içinde evlenirler. Çok mutlu olan çift, İstanbul’daki köşke geldiklerinde, Özge duvara çarpmış gibi olur. Arat’ın eski karısı Jale’nin hayaleti sanki yanı başlarındadır. Kayınvalidesi Neveser’in Özge’yi asla kabullenmemesi ve köşkteki gerilim de, Özge’yi içinden çıkılamaz bir girdaba sokacaktır.

Aşkın her zaman göründüğü gibi olmadığı, masalsı bir hikayeden entrikalarla dolu bir dünyada geçen “Kül Masalı”, 15 Şubat’tan itibaren her Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de…