Ana sayfa Sosyal Medya Dizileri kısa süren Özge Yağız’ın aşktan yana yüzü gülüyor!

Dizileri kısa süren Özge Yağız’ın aşktan yana yüzü gülüyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, diziler konusunda son yıllarda şanssızlık yaşıyor. Kanal 7’nin günlük dizisi Yemin’de canlandırdığı ‘Reyhan’ karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, kısa sürede şöhreti yakaladı.

İki sezon yer aldığı Yemin dizisinden ayrıldıktan sonra ise genç oyuncu iki farklı yapımda yer aldı. Star TV’de yayınlanan Sol Yanım isimli dizide baş rolde yer alan oyuncu, 12 bölüm süren dizide iyi bir performans ortaya koydu ancak dizinin tutmaması büyük bir talihsizlik olarak Özge Yağız’ın kariyerine yazıldı…

Ünlü oyuncu geçtiğimiz Eylül ayında Show TV’nin yeni dizisi İçimizden Biri’nde yetenekli oyuncu Bora Akkaş ile birlikte kamera karşısına geçti. Eğlenceli hikayesiyle ekranlara iddialı giriş yapan İçimizden Biri de düşük reyting alınca ancak 6 bölüm ekranda kalabildi.

İçimizden Biri bittikten sonra henüz yeni bir proje ile gündeme gelmeyen güzel oyuncunun son instagram paylaşımı, ‘Aşk hayatında her şey yolunda’ dedirtti.

Uzun bir süredir,  Yemin dizisinde birlikte rol aldığı Gökberk Demirci ile  aşk yaşayan Özge Yağız sevgilisiyle beraber bir fotoğrafını instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Dizileri kısa süren Özge Yağız'ın aşktan yana yüzü gülüyor! 7

Fotoğrafı kalp emojisiyle paylaşan Özge Yağız’ın paylaşımına Gökberk Demirci de kalp emojisi ve sonsuzluk işareti ile yorum yaptı.

Özge Yağız ve Gökberk Demirci çifti, Yemin dizisinde de ‘Reyhan’ ve ‘Emir’ karakterleriyle iki sevgiliyi canlandırmıştı. Birlikteliklerinde evlilik kararı alan oyuncu çiftin zaman zaman birlikte yaptıkları paylaşımlar hayranlarını mest ediyor.