Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’i mutluluktan uçuran anlar! Destan başlamadan Hercai ekibiyle buluştu!

Ebru Şahin’i mutluluktan uçuran anlar! Destan başlamadan Hercai ekibiyle buluştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ebru Şahin, daha önce rol aldığı dizilerde büyük dikkat çekmese de Hercai dizisi, meslek hayatında adeta bir dönüm noktası oldu. İstanbullu Gelin’de oynadığı Burcu’nun ardından Yasak Elma dizisinde bir pilota hayat vermiş ve bir kaç bölüm sonra diziden ayrılmıştı.

Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Akın Akınözü ile başrolde yer aldığı ilk günden bugüne, Ebru Şahin, meslek hayatının en popüler günlerini yaşıyor.

Başarılı oyunculuğu ile Hercai’de oynadığı Reyyan karakterinden sonra büyük bir hayran kitlesi edindi oyuncu. Hercai’nin final yapmasının ardından ise sürpriz gecikmedi ve Ebru Destan, bu kez bambaşka bir imaj ile ekrana döneceği Destan dizisi için gün sayıyor.

Bu kez Show TV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak olan Ebru Şahin, 23 Kasım Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizide izleyiciyi şaşırtacak bir rolle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Ebru Şahin'i mutluluktan uçuran anlar! Destan başlamadan Hercai ekibiyle buluştu! 8

Bu arada heyecanlı bir geri sayımın yaşandığı şu günlerde Ebru Şahin’in instagram sayfasından yaptığı bir paylaşım dikkatlerden kaçmadı.

Şahin’in Hercai’den sonra dizide rol aldığı isimlerle yanyana geldiği pozdaki heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Hercai dizisinin yönetmenlerinden birisi olan Benal Tairi’nin de yer aldığı fotoğrafta dizide tanışıp Eylül ayında evlenen Oya Unustası ve Ahmet Tansu Taşanlar çiftinin yanı sıra bir diğer oyuncu Aydan Taş da bulunuyor.

Hercai setinde yakın arkadaş olan meslektaşlar, özel hayatlarında da vakit buldukça görüşüyorlar. Şu sıralar yeni dizisi için yoğun bir set ortamında olan Ebru Şahin, fırsat bulup arkadaşlarıyla buluştuğu bu keyifli anları instagram’dan böyle paylaştı…

Ebru Şahin'i mutluluktan uçuran anlar! Destan başlamadan Hercai ekibiyle buluştu! 9