Ana sayfa Sosyal Medya Yemin’den sonra Özge Yağız’ın büyük dizi talihsizlikleri!

Yemin’den sonra Özge Yağız’ın büyük dizi talihsizlikleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, Kanal 7 ekranında yayınlanan Yemin dizisindeki performansı ile popüler hale geldi. Dizideki partneri Gökberk Demirci ile aşk yaşamaya başlaması ise oyuncunun yapımdan ayrılmasının nedeni olarak düşünülüyor.

İkinci sezonunda Yemin dizisini bırakan Özge Yağız hem projenin daha az konuşulmasına yol açtı hem de üst üste yaptığı iki diziden de beklediği sonuçları alamadı.

Oyuncu adına bu süreçteki en büyük kazanım farklı yapımlarla hem yeteneklerini yeniden sergileme fırsatı bulması hem de rol aldığı yapımlarda başrol sorumluluğu taşıması oldu…

Star TV ekranında yayınlanan Sol Yanım isimli dizide çok başarılı bir çıkış yapan oyuncu, 12 bölüm süren dizinin erken final yapmasıyla şanssızlık yaşadı…

Yemin'den sonra Özge Yağız'ın büyük dizi talihsizlikleri! 8

Yaz döneminde dinlenmeden yeniden bir dizi için sete çıkan Özge Yağız, Bora Akkaş ile birlikte İçimizden Biri isimli diziye başladı. Ancak bu yapım da düşük gelen reytingler nedeniyle altıncı bölümde final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Yemin dizisinden sonraki iki projede iki büyük şanssızlık yaşayan Özge Yağız için elde kalan en önemli şey ise edindiği tecrübeler oldu. Oyuncunun adını başrollere yazdırması yeni projelerde de başrol teklifleri almasını sağlayacaktır.

Diksiyonu, oyunculuk performansı ve sempatisi ile hayranlarının beğenisini kazanan Özge Yağız, aşk hayatında ise Gökberk Demirci ile mutlu birlikteliğine devam ediyor.

Yemin'den sonra Özge Yağız'ın büyük dizi talihsizlikleri! 9