Ana sayfa Sosyal Medya Elimi Bırakma ile parlayan Emre Bey, iki şanssız diziden sonra yeni dizisiyle şansını konuşturdu!

Elimi Bırakma ile parlayan Emre Bey, iki şanssız diziden sonra yeni dizisiyle şansını konuşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu Emre Bey, daha lise yıllarındayken setlere adım atan isimlerden birisi oldu. Aşk Zamanı isimli diziyle 2015 yılında dizi tecrübesi yaşayan Emre Bey, son yıllarda da üst üste farklı projelerle yeteneklerini sergilemeye devam ediyor.

Adı Efsane isimli Kanal D dizisindeki Kıvanç karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, ardından da büyük bir çıkış yaptığı Elimi Bırakma isimli dizideki Arda karakteri ile geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Emre Bey’in son iki televizyon dizisi ise onun adına şanssızlıklarla doluydu. Çok iyi genç isimlerle bir araya geldiği Sol Yanım dizisinin sadece 12 bölüm sürmesinin talihsizliğini yaşayan oyuncu, bu sezon ayrıca Son Nefesime Kadar isimli dizide rol aldı. Fox TV’de sadece 5 bölüm yayınlanan bu dizide Ejder karakterini canlandıran oyuncu, iki televizyon projesinde de beklenen çıkışı sağlayamadı.

Elimi Bırakma ile parlayan Emre Bey, iki şanssız diziden sonra yeni dizisiyle şansını konuşturdu! 8

Emre Bey, canlandırdığı karakterler ile dikkat çektikçe teklifler de artmaya devam ediyor. Oyuncunun hazırlıkları devam eden ve Balkanlar’ı anlatacak olan yeni dizinin ekibinde yer aldığı ortaya çıktı.

Üsküp’te çekimleri yapılacak olan dizide Süleyman karakteri ile Erdal Özyağcılar ile, Neriman karakterinde Özlem Türkan ve Daniel olarak da Hakan Boyav gibi tecrübeli isimleri bulacaksınız. Genç oyuncular da kadroda yer alıyor.

Emre Bey gibi Gözde Çığacı ile de anlaşma yapıldığı ortaya çıktı. İlk ismi Balkan Ninnisi olarak ifade edilen dizinin adının değişme ihtimali bulunuyor.

Payitaht Abdülhamid dizisinin senaristi Uğur Uzukok bu dizinin hem yapımcı ortağı hem de senaristlerinden birisi. Ayrıca yine Payitaht Abdülhamid dizisinde rol alan Hakan Boyav ile Kaan Turgut yeniden bir araya geldi. Dizinin yönetmeni Doğan Ümit Karaca da yine Payitaht Abdülhamid projesindeki başarısı ile biliniyor. Yönetmen en son Barbaroslar dizisine de büyük emek vermiş ve ilk bölümlerde çekimlerde yer almıştı.

Elimi Bırakma ile parlayan Emre Bey, iki şanssız diziden sonra yeni dizisiyle şansını konuşturdu! 9

Jessica May’ın kadın başrol olarak düşünüldüğü Balkan Ninnisi isimli yeni dizinin Emre Bey adına da büyük bir deneyim fırsatı olacağını söyleyebiliriz.

İlk kez bir dönem dizisinde rol alacak olan genç oyuncu, ayrıca tarihi nitelikli bir dizi olacağı için de farklı duygular yaşayacaktır. Dizinin çekimlerinin Makedonya’da yapılacak olması da genç oyuncu adına iyi bir tecrübe fırsatı sunacak gibi gözüküyor.