Ana sayfa Dizi Fragmanları Değeri bilinmeyen Çatı Katı Aşk’ta aşk da var eğlence de!

Değeri bilinmeyen Çatı Katı Aşk’ta aşk da var eğlence de!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunun dikkat çeken dizisi Çatı Katı Aşk’ın eğlenceli hikayesinde 13. bölüm 3 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak. Kanal D’nin sevilen dizisi bir mahalle komedisi olarak izleyicilerin içini ısıtmaya devam ediyor.

Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile ekranda başarılı performans sergileyen dizinin, reytinglerinin düşük kalması ve izleyici ile bütünleşmesinin bir türlü gerçekleşmemesi en büyük talihsizlik. Kanal D’nin komedi ve aşkı iç içe geçen dizisinde 13. bölümde yaşanacaklardan bazı detaylar ortaya çıktı.

Furkan  Andıç, Yiğit Kirazcı, Ezgi Şenler ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı Çatı Katı Aşk 13. Bölüm Fragmanı yayında! Yasemin’in gerçek anne ve babası geliyor, ortalık karışıyor!

Yasemin’in anne ve babası birden Yasemin’i ziyarete gelir. Bu beklenmedik durum herkesi zor durumda bırakır. Demir ise aşırı heyecanlıdır. Kendisini Yasemin’in anne ve babasına sevdirmeye çalışır.

Emin ve Gülriz ise yıllar sonra aşklarını tekrardan yaşamaya karar verirler. Çatı Katı Aşk yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’da Kanal D’de!