Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde Alya gerçeği ortaya çıkıyor!

Kırmızı Oda dizisinde Alya gerçeği ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisinin 2 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 5. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Emre Kınay’ın konuk oyuncu olacağı yeni bölümde yeni hikayenin yanı sıra, Melisa Sözen’in canlandırdığı Alya’nın gerçekleri de ortaya dökülecek.

Melisa Sözen’in çok başarılı bir performans sergilediği dizide, Alya karakterinin aslında İstanbullu Gelin’deki Yaz karakteri olduğu da ortaya çıkmıştı. Yani Kırmızı Oda’daki Alya ve tabii İstanbullu Gelin’de Yaz karakteri olarak izledik. Melisa Sözen, Alya’yı canlandırıyor. Müthiş oyunculuğuyla yine ekrana kilitlemeye devam edecek…

Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı dizinin başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral bulunuyor. Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan dizinin 5. bölüm özeti şöyle:

‘Kırmızı Oda’nın beşinci bölümünde; Alya’nın (Melisa Sözen) travmatik geçmişiyle hesaplaşması devam ederken, Meliha (Evrim Alasya) evlilik hayatı boyunca yaşadıklarını ve evlat acısını anlatıyor.

Geçmişine dair büyük pişmanlık yaşayan Ahmet (Emre Kınay) ise Doktor Piraye’nin kapısını çalıyor. İşte Kırmızı Oda 5. bölümden 2. fragman: