Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar’dan başka bir projesi daha var!

Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar’dan başka bir projesi daha var!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh, Türk tiyatrosunun simgesi olan kavuğu Rasim Öztekin’den devraldı. Arka Sokaklar dizisinde 15 sezondur Mesut komiser karakteri ile izleyicilerin karşısında yer alan oyuncu, aynı zamanda bir tiyatro emekçisi… Tiyatroya hem Baba Sahne’yi kurarak tüm servetini yatıran Şevket Çoruh, hem de sahnede hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor.

Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu’nun birlikte rol aldığı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda kapalı gişe oynayan çok ödüllü komedi oyunu “Bir Baba Hamlet”, 10 Ekim Cumartesi ve 11 Ekim Pazar akşamları yeniden İstanbullu seyircisiyle buluşacak.

Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'dan başka bir projesi daha var! 8

Kahkaha dolu “Bir Baba Hamlet”, dünya literatürünün en önemli oyunlarından biri olan “Hamlet”i şarkılarla, danslara, sürekli değişen bir dekorla ve kılıktan kılığa giren karakterlerle harmanlayıp tepetaklak bir yorumla sahneye koyuyor.

Oyun, Sebastian Seidel’in, komik olanın tadını çıkaran özgün metni, Yücel Erten’in usta işi çevirisi ve Baba Sahne’nin babacan yorumuyla bu toprakların tiyatro geleneğine göz kırpıyor.

Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'dan başka bir projesi daha var! 9

Yönetmen koltuğunda Emrah Eren’in oturduğu “Bir Baba Hamlet” hiç azalmayan temposuyla seyircileri dolu dolu gülmeye davet ediyor. Kapı açılış saatinin 19.00 olduğu oyunların başlama saati ise 20.30. Biletler oyun başlayana kadar online olarak Biletix ’ten temin edilebilir.