Ana sayfa Dizi Haberleri Dehşete düştük! O neydi öyle? İşte Çarpışma dizisinde tüyleri diken diken eden sahne!

Dehşete düştük! O neydi öyle? İşte Çarpışma dizisinde tüyleri diken diken eden sahne!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun baş rolünde oynadıkları Çarpışma dizisindeki patlama sahnesinde izleyiciler dehşete düştü!

Ay Yapım imzalı iddialı dizinin heyecanla ekrana gelmesini bekleyen izleyiciler, ilk bölümde tüyleri diken diken eden sahnede kalakaldılar.

İlk bölümü heyecanla beklenen dizi, dün akşam Show TV’de ekrana geldi. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, İsmail Demirci, Erkan Can, Mustafa Uğurlu ve Alperen Duymaz’ın başrollerde oynadığı Çarpışma ilk bölümüyle adeta izleyenlerin nefesini kesti!

Polis olan ve aynı zamanda maçlarda amigoluk yapan Kadir’i oynayan Kıvanç Tatlıtuğ’un ekrana dönüşü adeta muhteşem oldu!

Dizinin her sahnesinde izleyicinin ilgisini çekmeyi ve övgüsünü almayı başaran Kıvanç Tatlıtuğ, özellikle terör saldırısının canlandırıldığı o sahnede büyük dikkat çekti.

 

Dehşete düştük! O neydi öyle? İşte Çarpışma dizisinde tüyleri diken diken eden sahne! 8

Maç çıkışında bir canlı bombayı farkedip öldüren Kadir, ikinci canlı bombayı kızı ve eşinin arkasında görüp koştu ama hiç bir şey yapamadı.

Canlı bomba kendini patlattığında her şey bir anlığına durdu ve etrafta ölüler, yaralılar bacağı, kolu kopanlar, koşturan insanlar arasında Kadir, karısı ve kızını ararken o kadar çaresiz ve öyle bir büyük bir şoktaydı ki ekran başındakiler kalakaldı adeta!

Dehşete düştük! O neydi öyle? İşte Çarpışma dizisinde tüyleri diken diken eden sahne! 9

Kıvanç Tatlıtuğ’un bu sahnelerdeki oyunculuğu ise adeta tavan yapmıştı! Yüzündeki ifade, çaresiz bakışları, acı içinde karısını ve kızını araması ve yaşadığı şoku o kadar iyi yansıtmıştı ki izleyenlerden övgü dolu yorumlar topladı.

Aynı zamanda tüyleri diken diken eden sahne de hem çok gerçekçi olmuş hem de izlerken dehşete düşürecek kadar terör saldırılarının sonrasında yaşanan acı, kan, şok ve göz yaşı dolu o korkunç anları çok iyi ortaya koymuştu.

Türkiye’de bir dizide ilk kez bu kadar gerçekçi bir patlama sahnesi gördüklerini söyleyen izleyiciler, sosyal medyada yorum yapmaya devam ediyorlar.

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları: