Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün Kusursuz Kiracı dizisine ne oldu? Yazlık dizi ile ilgili dikkat çeken karar!

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün Kusursuz Kiracı dizisine ne oldu? Yazlık dizi ile ilgili dikkat çeken karar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Alev Alev dizisi ile gelmişti Dilan Çiçek Deniz. Oyuncu, bu dizinin ardından hayranları tarafından yeni bir proje ile bu yaz bekleniyordu. Başrolünü Serkay Tütüncü ile paylaşacağı Kusursuz Kiracı isimli diziyle ilgili merak uyandıran detaylar da medyada gündeme gelmekteydi. Ancak bir süredir diziyle ilgili bir haber alınamıyordu!

Kusursuz Kiracı dizisi, bu yazın dikkat çeken projelerinden birisi olacağı şeklinde gündeme gelmekteydi. Konusu ve oyuncuları itibariyle konuşulmaya başlanan dizi, yaz sezonu gelmesine ve yazlık diziler birer birer yayına başlamasına karşın hala ekranda yok! Üstelik çekimlerinin başladığı da oyuncuların sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla öğrenilmişti.

Kusursuz Kiracı dizisine ne oldu? Neden hala yayınlanmadı? Pek çok izleyici bu sorunun yanıtını bekliyordu. Fox TV’nin bu iddialı yapımı ile ilgili yaşanan gelişmeler, izleyicinin bir süre daha beklemesi gerektiğini ortaya koymakta! Kanal, böylesi iddialı bir diziyi yaz sezonunda ekrana getirmeme kararı aldı!

Dizinin çekimleri başlamasına karşın yayın tarihini heyecanla bekleyen izleyiciler, biraz daha bekleyecekler! Zira Kusursuz Kiracı dizisinin, yaz aylarında izleyicisi düşük olan ekrana gelmesi, büyük bir risk! Kanalın çok güvendiği bu projesini Eylül ayında yayınlayacağı kararını açıklaması, Kusursuz Kiracı dizisini bekleyenleri üzse de aslında iddialı bir projenin gelmekte olduğunun da bir göstergesi!

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün Kusursuz Kiracı dizisine ne oldu? Yazlık dizi ile ilgili dikkat çeken karar! 7

Yaz aylarında izleyicinin ilgisi dağılmakta. Dolayısıyla dizilerin izlenme oranları da hayli düşmekte. Eylül sezonu ile birlikte ekran karşısına geçen milyonların dizilerin reytinglerine olan katkısı artıyor. Yaz dizisi olarak düşünülse de Kusursuz Kiracı dizisiyle ilgili Eylül ayında yayınlama kararı, kanalın diziye çok güvendiğini de ortaya koymakta. Kimi yazlık dizilerin popüler oyuncular, eğlenceli konularla yayına girmesine karşın ortalamanın altı reytinglerde kalması, kanalın Kiracı dizisini böyle bir ortamda harcamak istemediğini gösetriyor.

Bir apartmanda geçen hikayesi ile Kusursuz Kiracı merakla bekleniyor. Dizide Dilan Çiçek Deniz’i Mona isimli genç bir gazeteci olarak izleyeceğiz. Serkay Tütüncü ise Yakup karakteri ile yine gazeteci rolüyle ekrana gelecek.