Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı Boğaları uyardı; “İştahınız artabilir, kilolara dikkat!”

Demet Baltacı Boğaları uyardı; “İştahınız artabilir, kilolara dikkat!”

tarafından sevda

Demet Baltacı’dan  youtube kanalındaki haftalık burç yorumunda Boğa burcuna uyarı geldi; “Sevgili Boğalar, bu hafta Ay sizin burcunuzda Ayın üzerinizdeki enerjileri, etkileri artıyor, bu dönem iştahınız artabilir, kilo alabilirsiniz  dikkat etmenizi öneririm” dedi.

Boğa burcuna, kendinizi sevdiğiniz uğraş, kişi ve faaliyetlerle şımartabilirsiniz diyen Demet Baltacı; “Venüs Oğlak burcunda ve sizin burcunuza güzel bir  destek açısı var. Seyahat, kültürel faaliyetler, yayıncılık, medya işleri  anlamında Venüs etkileri bu hafta sizinle olacak.  Merkür ise Balık burcunda bu sizin sosyal hayatınızı etkileyecek; romantik etkileri de olabilir arkadaşlarınızdan güzel teklifler de alabilirsiniz” dedi.

Demet Baltacı’nın Boğa burcuna tavsiyeleri şu yönde oldu; Sevgili Boğalar, sanat, müzik, resim faaliyetleri için yaratıcılığınız artıyor. Enerjik bir dönem, bu enerjinizi spor  ve benzeri konulara yöneltirseniz daha faydalı olabilir ancak enerjinizi doğru yönlendiremezseniz agrasif tavırlar sergileyebilirsiniz buna dikkat etmenizi öneririm” dedi.