Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı Koç Burcunu,”Sevgili Koçlar harcamalarınıza dikkat edin!” diyerek uyardı

Demet Baltacı Koç Burcunu,”Sevgili Koçlar harcamalarınıza dikkat edin!” diyerek uyardı

tarafından sevda

Ünlü astrolog Demet Baltacı, youtube kanalındaki Astrofoni köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi görmeye devam ediyor. Dolunay haftasında olduğumuza dikkat çeken astrolog, Dolunay’ın Koç burcuna etkisi ile ilgili şunları söyledi;

Sevgili Koçlar, özgüveniniz  yüksek bir haftadasınız, arkadaş ilişkileri, sosyal faaliyetler, varsa çocuklarınızla ilişkileriniz, hobiler, eğlenceli konular bu hafta yoğunlaşacağınız konular. Dolunay haftasındayız ve dolunay sizin iş alanınızda meydana gelecek. Kendinizi kararlı ve hırslı hissedebilir, kariyer anlamında harcadığınız emeklerin karşılığını alabilirsiniz. Mesleki konular ve genel yaşam düzeniniz ile ilgili alanlarda bazı hedeflerinize ulaşabileceğiniz bir Dolunay enerjisi altındasınız.

Kariyer evinizde kararlısınız, Mars’ın etkisiyle parasal giriş çıkışlar  artabilir. Bu hafta sezgileriniz güçlü. Dolunay maddi anlamda size güzel olanaklar getirecek.

İlişkilerinizde bu hafta daha paylaşımcı ve işbirliklerine yatkın olabilirsiniz. Sağlık konusunda ise beslenme alışkanlığınız veya bir rahatsızlığın tedavisi gibi günlük rutinlerinizle ilgili bazı değişimler söz konusu. Bu hafta para harcama dürtünüz yoğun olabilir, size tavsiyem harcamalarınıza dikkat etmeniz olacak.