Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı izle! Tahir kaçıyor, Vedat ise Nefes ve Yiğit’i buluyor!

Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı izle! Tahir kaçıyor, Vedat ise Nefes ve Yiğit’i buluyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları Sen Anlat Karadeniz dizisini 41. bölümü 20 Şubat Çarşamba günü izleyicilerle atv ekranında buluştu. Dizinin hayranlarını meraklandıran gelişmeler yaşandı. Hapisten kaçan ve her yerde Nefes’i arayan Tahir, sonunda Yiğit’le birlikte onları buluyor. Bu arada Nefes’e saldıran adamlara da okkalı bir ders vermeyi ihmal etmeyen Tahir, Yiğit ve Nefes’e kavuştuktan sonra yeni planlar yapmaya başlıyor. Polisten kaçan Tahir, 2 gün saklanmaları gerektiğini söylerken Nefes’in ağlayarak “Artık çok geç” sözleri Tahir’i çok şaşırmıştı. Dizinin 41. bölümü yine izleyicileri ekran başına topladı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 42. yeni bölümü ise 27 Şubat Çarşamba akşamı izleyicilerle atv ekranında buluşacak. Fragmandaki detaylar dikkat çekiyor. Nefes ve Yiğit’i bulan Tahir polislerden kaçıyor. Yiğit ise onun peşinden ormana gitmek istiyor ve “Baba Beni bırakma” diye bağırıyor. İşte o sırada Vedat, Yiğit’i tutuyor. Nefes ise merdivenlerden düşüp başını yere çarpıyor. Tahir, tüm bu olaylardan habersiz polisten kaçmanın derdinde ama vurulma tehlikesi de var.Dizinin yeni bölümünde neler olacağıyla ilgili ilk detaylar fragmanda bulabilirsiniz: