Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı’dan 24 Haziran – 1 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Demet Baltacı’dan 24 Haziran – 1 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

tarafından ker_def

Woman TV ekranında İnci Yazgan’ın sunuculuğunu üstlendiği Astroloji programına konuk olan Demet Baltacı, 24 Haziran – 1 Temmuz haftası ile ilgili burç yorumlarında bulundu.

Yeni hafta ile ilgili detaylı bilgiler sunan Demet Baltacı, Koç burcundan Balık burcuna kadar tüm burçlarla ilgili tek tek detaylar verdi.

Haziran ayının son haftasında yaşanacak gelişmelerden bazı bilgiler sunan Baltacı, “Ay başından yani yeni aydan bu yana hayatımıza girmiş olan konu ve kavramlar sonuç vermeye başlayacak. Hafta içerisinde tabii ki bu sorgulamaları yapabiliriz. Kendi içimizde, zihnimizde elde ettiğimiz sonuçlar neler? Yapmak istediğimiz konular ve onların sonuçları ile nasıl karşılaştık gökyüzünde.. Bunları bir şekilde gözden geçirebiliriz ve kontroller yapabiliriz. Kararlar da verebiliriz” diye konuştu.

Bu haftaya duygusal başlayacağımız ve sezgilerimizin de güçleneceğini anlatan Demet Baltacı, iç sesimizi dinlememizin önemine işaret etti. Baltacı’nın açıklamalarının tamamını videodan izleyebilirsiniz.