Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar ile Buğra Gülsoy’un uyumu ve enerjisi izleyicileri saracak!

Demet Evgar ile Buğra Gülsoy’un uyumu ve enerjisi izleyicileri saracak!

tarafından ker_def

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? isimli Show TV’nin yeni dizisi artık salı akşamlarının alternatif yapımlarından birisi olmaya çalışacak. 13 Şubat akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin başrollerinde iki etkili oyuncu bulunuyor.

Bugüne kadar yer aldıkları yapımlara değer katan, birbirinden farklı karakterleri ustalıkla sergileyen Demet Evgar ve Buğra Gülsoy, yeni dizinin başrolünde yer alıyor. Bahar dizisinin güçlü bir hikayesi ve iyi bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Sosyal medyada birçok izleyici ise yaptığı yorumlarda Buğra Gülsoy ile Demet Evgar ikilisinin yer aldığı bir projenin kötü olmasının mümkün olmadığını, onların enerjisinin ve güçlü uyumunun herkesi saracağına inandıkları ifade ediliyor.

İşte böyle olumlu düşüncelerle izleyicilerin heyecanla beklediği Bahar dizisinin ilk bölümüne sayılı saatler kaldı. Peki nasıl bir dizi izleyeceksiniz? Detaylar neler?

Show TV’de ekrana gelecek, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin kadrosunda şu isimler bulunuyor:

” Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan.”

‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın 1. Bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Bahar, yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş, doktorluk yerine ev hanımlığını seçmiştir. Bahar, başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu’yla evlidir, hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan çok mutlu gözüken Yavuzoğlu ailesi, Bahar’ın hastalığıyla sarsılır. Bahar’ın doktoru Evren, onu kurtarmaya kararlıdır ve tek kurtuluşunun karaciğer nakli olduğunu söyler. Ailede bir tek Timur’un karaciğeri uyumlu çıkar! Büyük bir eşikle sınanan Yavuzoğlu ailesi için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” ilk bölümüyle 13 Şubat Salı saat 20.00’de Show TV’de!