Ana sayfa Sosyal Medya Demet Evgar ve Ceren Moray ikilisinin uyumu hala unutulmadı!

Demet Evgar ve Ceren Moray ikilisinin uyumu hala unutulmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güçlü senaryosuyla yayınlandığı dönemde tüm izleyicileri her hafta ekran başına kilitleyen Avlu dizisi hala hafızalarda. Avlu’nun aşrol oyuncularından Demet Evgar ve Ceren Moray’ın oyunculukları ve hikayedeki müthiş dostluğu dizi tarihinin unutulmazları arasında yerini aldı. Her iki oyuncu artık farklı projelerle yoluna devam etse de ikilinin performansı hala unutulmadı.

2018-2019 yılları arasında Star TV’de iki sezon olarak yayınlanan Avlu dizisi sıra dışı hikayesiyle dizi dünyasına yeni bir soluk getirmişti. Suçsuz yere hapse giren Deniz ve hapishanedeki diğer kadınların hikayelerini anlatan Avlu dizisi kimi zaman büyük dayanışmaların kimi zaman dişe diş savaşların yaşandığı bir diziydi.

Demet Evgar’ın canlandırdığı Deniz ile Ceren Moray’ın hayat verdiği Azra karakterlerinin arasındaki dostluk ve dayanışma ise izleyiciler tarafından hala unutulmadı. Nitekim ikiliyi yeniden bir arada görmek isteyen izleyiciler sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışıyor.

Demet Evgar ve Ceren Moray ikilisinin uyumu hala unutulmadı! 13

Ancak her iki oyuncu da artık çok farklı projelerde. Demet Evgar, Avlu dizisinden sonra Alev Alev dizisinde rol aldı. Ancak dizi bir sezon yayınlandıktan sonra sona erdi. Ceren Moray da Fox TV’de yayınlanan Öğretmen adlı dizide İlker Kaleli ile birlikte yer aldı. Ancak dizi yetersiz reyting sonucu sona erdi.

Öğretmen’in ardından Exxen için çekilen Olağan Şüpheliler dizisinde başrolde yer alan Ceren Moray, şimdi de Med Yapım tarafından çekilecek Yalancı ve Mumları adlı diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Ceren Moray ve Demet Evgar’ın birlikte performansını hala unutamayan izleyicilerin paylaşımlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Demet Evgar ve Ceren Moray ikilisinin uyumu hala unutulmadı! 14 Demet Evgar ve Ceren Moray ikilisinin uyumu hala unutulmadı! 15 Demet Evgar ve Ceren Moray ikilisinin uyumu hala unutulmadı! 16 Demet Evgar ve Ceren Moray ikilisinin uyumu hala unutulmadı! 17 Demet Evgar ve Ceren Moray ikilisinin uyumu hala unutulmadı! 18 Demet Evgar ve Ceren Moray ikilisinin uyumu hala unutulmadı! 19