Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel gerçeği açıkladı: Öyle bir teklif yok!

Hande Erçel gerçeği açıkladı: Öyle bir teklif yok!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisiyle kariyerlerini farklı bir noktaya taşıyan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in gerçek hayattaki ilişkileri de başarılı bir şekilde devam ediyor. Çift, belki de hayatlarının en parlak dönemini yaşıyor. Birlikte rol aldıkları dizi Sen Çal Kapımı final için geri sayıma devam ederken Hande Erçel bir gerçeği açıkladı.

Sen Çal Kapımı dizisi finale çok yaklaştı. Set çalışmaları dün itibariyle sona eren dizi çok yakında final yapacak. Ekibin sete vedalarını paylaştığı video sosyal medyada herkes tarafından paylaşılırken dizinin hayranları üzüntülerini de dile getiriyorlar. Ancak dizi Serkan ve Eda çiftini hayatlarına kattığı için de mutlular.

Dizinin çekimleri sona erdi. Şimdi Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in bundan sonra ne yapacağı konusu merak ediliyor. Herkes çiftten yeni bir dizi ya da projede yer almasını bekliyor. Nitekim bu konuda bir açıklama Hande Erçel’den geldi.

Hande Erçel gerçeği açıkladı: Öyle bir teklif yok! 7

Menajeriyle toplantısının ardından gazetecilerle karşılaşan Erçel, Kerem Bürsin’le bir sinema projesi için teklif gelip gelmediği sorusunu şöyle yanıtladı: “Ben de sizlerden öğreniyorum arkadaşlar, böyle bir teklif gelmedi. Tabii ki gelirse seve seve oynarız.”

Bu arada kısa süre önce Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in birlikte ABD’ye gitmeyi planladığı öğrenilmişti. Buna göre biraz dinlenmek isteyen güzel oyuncu kariyerini daha da ileriye taşımak için bir süreliğine sevgilisi Kerem Bürsin’le birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ne gidecek.

Hande Erçel, Amerika’da hem dil eğitimi hem de oyuncu koçu Lori Lively’den ders alacak. Hande Erçel kısa süre önce gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “Biraz uzaklaşıp kendime yeni beceriler katmak, farklı deneyimler yaşamak, almayı planladığım eğitimlere zaman ayırıp kendimi geliştirmek istiyorum.”