Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizi El Kızı için düğmeye basılıyor! Sevda Erginci hayranları çok mutlu!

Yeni dizi El Kızı için düğmeye basılıyor! Sevda Erginci hayranları çok mutlu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni sezonda ekranlara getirmeye hazırlandığı El Kızı dizisi için çalışmalar son hız devam ediyor. Dizinin oyuncuları bir bir belli olurken ekibin pazar günü buluşarak okuma provası yapacağı öğrenildi. Bu arada Sevda Erginci’nin hayranları, oyuncuyu bu kez başrolde görecekleri için çok mutlu.

Fox TV’de yayınlanacak olan dizide Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz başrolde yer alıyor. Muğla’da yakında çekimlerine başlanacak olan dizi, Ezo isimli öksüz bir kadının acıklı hikayesini anlatacak.

Dizinin oyuncu kadrosu son derece güçlü. Daha önce ekibe katılan Sedef Avcı, Perihan Savaş, Çağla Şimşek ve Pelinsu Çileli’nin yanı sıra dün de yetenekli oyuncu Toprak Sağlam’ın El Kızı oyuncu kadrosuna dahil olduğu öğrenildi.

Yeni dizi El Kızı için düğmeye basılıyor! Sevda Erginci hayranları çok mutlu! 9

Çekimlerine çok yakında başlaması beklenen dizi için hazırlıklar son aşamaya geldi. Ekip neredeyse tamamlanırken oyuncuların pazar günü ilk okuma provasını yapmak üzere bir araya geleceği öğrenildi.

Okuma provasının ardından dizinin çekimleri başlayacak. Çekimler Muğla’da gerçekleştirilecek. El Kızı dizisiin ilk bölümüyle eylül ayında Fox TV ekranında olması bekleniyor.

Bu arada başrol için Sevda Erginci’den önce Miray Daner’e teklif yapıldığı ancak genç oyuncunun Saygı dizisinin setinde olması sebebiyle teklifi reddettiği belirtildi.

Bu arada Sevda Erginci hayranları, oyuncunun yeni dizide başrolde olmasından dolayı çok mutlu. Bazı hayranları diziyi sırf Sevda Erginci için izleyeceklerini söylüyorlar. İşte seyirci tepkilerinden bazıları.

Yeni dizi El Kızı için düğmeye basılıyor! Sevda Erginci hayranları çok mutlu! 10 Yeni dizi El Kızı için düğmeye basılıyor! Sevda Erginci hayranları çok mutlu! 11