Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir asılsız iddialarla nasıl başa çıkacağını öğrendi!

Demet Özdemir asılsız iddialarla nasıl başa çıkacağını öğrendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve sevgilisi Oğuzhan Koç artık daha çok birlikte zaman geçirebilecek. Özdemir’in yeni film projesi olan Aşk Taktikleri’nin çekimleri tamamlandı.

Demet Özdemir, başrolü Şükrü Özyıldız ile paylaştı ve ortaya romantik komedi bir yapımı çıktı. Netflix için çekilen dizinin setinde çalışmalar tamamlandı ve ekip ayrıldı. En son Kapadokya’da yapılan çekimlerde çok eğlenen Demet Özdemir sosyal medya paylaşımları ile de hayranlarını mest etmişti.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ilişkisi de devam ediyor. Özdemir, çekimler bittiği için artık sevgilisi ile daha fazla zaman geçirme fırsatını da elde etti. Bodrum’a tatile giden Demet Özdemir, bir hayli keyifliydi.

Demet Özdemir, ikinci doz aşısını olduktan sonra kendisini garip hissettiğini söyledi. Ayrılık haberlerine tepki gösteren oyuncu, “Geçen gün çıktı, o da asılsızdı” diye konuştu.

Demet Özdemir, artık bu tür iddialarla nasıl mücadele edeceğini de öğrendi. Oyuncu, daha ortaya çıkar çıkmaz hemen yalanlama yaparak konuyu kapatıyor. Oyuncu, “Ameliyat etmeyi öğrendim artık” diyerek esprili bir gönderme yaptı.