Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin yeni transferleri adeta nokta atışı gibi oldu!

Son Yaz dizisinin yeni transferleri adeta nokta atışı gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel- Son Yaz dizisi çok yakında sete çıkacak. İkinci sezon heyecanı yüksek. Hem dizi hayranları hem de ekip yeni dönem için bir hayli heyecanlı bekleyiş içinde. Dizinin hikayesi değişiyor ve yeni karakterler katılıyor.

İlk sezon İzmir’de çekildi ve Son Yaz çok başarılı bir hikaye ortaya koydu. İkinci sezon ise İstanbul’da geçecek. Dizinin hikayesine yeni karakterler katılacak ve yeni isimler de ortaya çıkıyor.

Funda Eryiğit. Erdem Şanlı, Şebnem Dönmez ve Emre Karayel diziye veda eden isimler oldular. Ancak yeni dönemde yeni karakterler ile Son Yaz dizisi daha çok öne çıkacak gibi görünüyor.

Her şeyden önce hikayenin mafya kanadı daha etkili bir şekilde işlenecek. Bu noktada transfer edilen isimler de çok dikkat çekti. Akıncı dizisinden ayrılan Yılmaz Bayraktar ile Cihan karakteri için anlaşma sağlandı. Burak karakteri için ise Arka Sokaklar’ı bırakan Onur Bay geldi…

Dizide Cihan ve Burak karakterlerinin bir kez kız kardeşleri var. Cemre olarak izleyeceğimiz karakteri Yaprak Medine canlandıracak. En son Menajerimi Ara dizisinde izlediğimiz genç oyuncu başarılı performansı ile dikkatleri çekmişti.

Tabiiki bir de Birce Akalay faktörü var. Funda Eryiğit’in boşalttığı kadın başrol noktasında Birce Akalay’ı göreceksiniz. Sare isimli bir istihbaratçıyı canlandıracak olan oyuncunun hayranları şimdiden çok heyecanlı. Adeta nokta atışı gibi iyi yapılan transferler ile Son Yaz dizisinin ikinci sezonunun çok daha etkileyici olması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Son Yaz dizisine yeni isimler de dahil olabilir. Hikayenin çok daha etkileyici olması bekleniyor. Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan ilk sezonda çok başarılı bir iş çıkardı.

Son Yaz hem yeni karakterleri hem de yeni hikayesi ve atmosferi ile yeni sezonun en çok merak edilen yapımlarından birisi oldu.