Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nın Figen’i Sitare Akbaş büyük ödül kazandı, tebrikleri kabul ediyor!

Sen Çal Kapımı’nın Figen’i Sitare Akbaş büyük ödül kazandı, tebrikleri kabul ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sitare Akbaş, bugüne kadar rol aldığı yapımlardaki farklı karakterleri canlandırması ile çok dikkat çekti.

2008 yılından 2010’a kadar Akasya Durağı isimli komedi dizisinde Zeyno olarak izleyicilerin karşısına geçen oyuncu, bu yapım ile akıllara yazıldı. Fatmagül’ün Suçu Ne, Dila Hanım, Emanet, Urfalıyam Ezelden, Analar ve Anneler isimli dizilerde de rol alan oyuncu, son dönemde bir hayli dikkat çekti.

Özellikle Sen Çal Kapımı isimli yapımdaki Figen Yıldırım karakteri ile büyük çıkış yapan oyuncu, Ramo dizisinde ise Dilber olarak izleyicilerle buluştu. Kırmızı Oda dizisinde Sare karakteri ile de yer alan oyuncunun 2021 yılında çekimlerinde yer aldığı Tünel isimli sinema filmi ses getirdi.

Sen Çal Kapımı'nın Figen'i Sitare Akbaş büyük ödül kazandı, tebrikleri kabul ediyor! 21

Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Actress Universe Film Festivalinde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazanan Sitare Akbaş büyük bir gurur yaşıyor.

Kadir Doğulu, Nur Sürer, Yılmaz Eser Durmuş, Ahenk Demir, Yolanda Viola Glapinska, Hakan Eğri ve Aleksandra Diamond gibi isimlerle birlikte aynı sette yer alan oyuncu, filmdeki başarılı performansı ile haklı bir ödülün sahibi oldu.

Sen Çal Kapımı'nın Figen'i Sitare Akbaş büyük ödül kazandı, tebrikleri kabul ediyor! 22

Birçok isim gibi Tansel Öngel de arkadaşının bu başarısını sosyal medyadan kutladı. Sitare Akbaş bu kutlamaları instagram hikaye bölümünden yayınladı.

Masumlar Apartmanı dizisine Naci olarak izlediğimiz Tansel Öngel ayrıca Maske Kimsin Sen isimli Fox TV’nin yeni yarışma programının da sunuculuğunu yapıyor.