Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir bu hafta Doğduğun Ev Kaderindir setinde mahvoldu!

Demet Özdemir bu hafta Doğduğun Ev Kaderindir setinde mahvoldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir’de bu akşam dramatik sahneler ekrana gelecek. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde, Zeynep ve Müjgan bebeği korumaya çalışırken kurşunların önüne atlayan Mehdi ölmüştü. Final sahnesinde yaşanan bu olayın ardından, bu hafta zorlu bir bölüm gelecek ekrana.

Zira İbrahim Çelikkol’un oynadığı Mehdi’nin cenaze töreni var. Tabii ne kadar zor bir sahne olduğu da tahmin edilebilir. Duygusal yönünün ağırlığı bir yana, çekimler için de zor bir hafta olmuş.

Ekranda göz yaşları ile izlenecek o sahnenin saatler süren zorlu çekimlerinden sonra Demet Özdemir’in de haftayı yorgun bir şekilde atlattığı yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Özdemir, instagram sayfasından aşağıdaki paylaşımı yaparak zorlu bir hafta geçirdiğine vurgu yapıyor. Yorgunluğu halinden de belli olan oyuncu, “Bu kız bu hafta yoruldu” notunu düşmüş.

Demet Özdemir bu hafta Doğduğun Ev Kaderindir setinde mahvoldu! 7

Yeni bölümde ayrıca diziye Gülcan Arslan da katılıyor. Zeynep’in ablası olarak ortaya çıkacak olan Nesrin’in bambaşka planları olduğu da fragmana yansımakta. Heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek olan dizide, daha çok göz yaşı dolu anlar izleyeceğiz.

Mehdi’nin ölümünden sonra Zeynep’in de ağır bir psikolojik bunalıma gireceği fragmanlarda da görülmekte. Demet Özdemir’in de oynadığı rol gereği zorlu bir hafta geçirdiği de zaten fragmanda da yer almıştı. Bakalım bu akşam ekrana gelecek olan 38. bölümde neler yaşanacak?

İşte 38. bölüm 2. fragmanı: