Ana sayfa Dizi Haberleri Bravo Birkan Sokullu ve usta isim Metin Coşkun! Masumlar Apartmanı’ndaki o sahne Ezgi Mola’yı bile mahvetti!

Bravo Birkan Sokullu ve usta isim Metin Coşkun! Masumlar Apartmanı’ndaki o sahne Ezgi Mola’yı bile mahvetti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam 28. bölümü yayınlanan TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nda öyle bir sahne vardı ki izleyenler gözyaşlarını tutamadı resmen! Hiç bir söz, hiç bir konuşma yoktu ama Han ve babası Hikmet’in banyodaki sahnesi, geçmişin izleriyle birlikte izleyicinin içini parçaladı!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldıkları Masumlar Apartmanı dizisi, çarpıcı bir bölümle daha ekrandaydı.

Evdeki herkesin iyice çıldırma noktasına geldiği, travmalarının daha da derinlere indiği anlara şahit oldu izleyici. Safiye, İnci ile restleşirken, Neriman’ı odaya kilitleyerek onun yeniden kollarını kanatarak kaşıdığı travmalarına hapsetti.

Gülben ise Esat ve Esra’yı birlikte gördükten sonra altına kaçırmaları daha da yoğunlaştı, yaşadığı travma yeniden ortaya çıkarak ağır bir sürece dönüştü. Kendisini banyoya kilitleyen Gülben’in hali Safiye’yi de çok şaşırttı.

Bu arada kimi zaman hastalığı nedeniyle hafızasını kaybeden babaları Hikmet’in geçmişe giderek yaptığı konuşmalar da evdekileri şaşırtmaya devam ediyordu.

Bravo Birkan Sokullu ve usta isim Metin Coşkun! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahne Ezgi Mola'yı bile mahvetti! 13

Hikmet, ilk karısı Perihan’ın kazağını aramaya başladı evde. En sonunda üst kattaki çöplerden bazılarını eve getirip, karıştırırken Safiye çıldırdı.

Han, babasını çişli çarşaflara dokunduğu için Safiye’nin zoruyla banyoya sokup yıkamaya başladı. Han’ı babası sanan Hikmet’in tavırları, hem izleyiciyi hem de Han’ı kahretti.

Bravo Birkan Sokullu ve usta isim Metin Coşkun! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahne Ezgi Mola'yı bile mahvetti! 14

Banyodaki o sahnede Han, küçükken babasının kendisini yıkadığı o anları hatırladı ve yaşadıkları bu acı durumla birlikte sessizce babasını yıkarken ağlamaya başladı. Fonda çalan müziğin de etkisiyle son derecek dramatik bir sahne yaşandı. Aşağıda o sahneyi görebilirsiniz.

Diziyi izleyenler, aslında Hikmet’in, karısı yüzünden çocuklarından uzak kaldığını, ne kadar sevecen bir baba olduğunu da gördü bu sahneyle birlikte. Han, annesinin hışmından küçücük bir çocukken kendisini korumaya çalışan babasını yıkarken, onun hafızasını kaybettiği anlarda ‘baba’ diye seslenmesi karşısında da gözyaşlarını tutamadı.

Alzheimer olan Hikmet’in bu halleri, izleyicinin de yüreğine dokundu. Pek çok yorum yapıldı bu sahne için. Birkan Sokullu ve Hikmet’i oynayan usta oyuncu Metin Coşkun’un müthiş performansları da övgü dolu yorumlar almakta.

Ezgi Mola da sahneye yorum yapanlar arasındaydı. Dizinin yeni bölümünü evinde izleyen oyuncu, sahneden bir fotoğraf çekerek “Mahvoldum” notunu düştü.

Bravo Birkan Sokullu ve usta isim Metin Coşkun! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahne Ezgi Mola'yı bile mahvetti! 15

Diziyi izleyenlerin bu sahneye yaptığı bazı yorumları da aşağıda görebilirsiniz…

Bravo Birkan Sokullu ve usta isim Metin Coşkun! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahne Ezgi Mola'yı bile mahvetti! 16

Bravo Birkan Sokullu ve usta isim Metin Coşkun! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahne Ezgi Mola'yı bile mahvetti! 17

Bravo Birkan Sokullu ve usta isim Metin Coşkun! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahne Ezgi Mola'yı bile mahvetti! 18

Bravo Birkan Sokullu ve usta isim Metin Coşkun! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahne Ezgi Mola'yı bile mahvetti! 19