Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes ‘salak’ lafına takıldı, Kerem Bürsin’in Sen Çal Kapımı müjdesi arada kaynadı!

Herkes ‘salak’ lafına takıldı, Kerem Bürsin’in Sen Çal Kapımı müjdesi arada kaynadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, kısa bir süreliğine ekranda olmayacak. Dizi, geçtiğimiz yaz başında başlamıştı ve o günden beri yayındaydı. Sezonda da devam eden dizinin sezon finali mi yapacağı, yoksa düşük reytingleri nedeniyle kanalın final mi yapacağı bilinmiyordu.

Ancak kanal farklı bir tercih yaptı ve diziye erken sezon finali yaptırarak, Haziran ayında yeniden yaz dizisi gibi başlatma kararı aldı! Henüz kısa bir süre önce ortaya çıkan bu kararın arkasında ise başka nedenler olduğu da Kerem Bürsin’in instagramdaki canlı sohbeti sırasında anlaşıldı!

Bürsin, Hande Erçel ile birlikte dizinin sezon finali için çekimlerin sürdüğü Kilyos’taki setten bir canlı yayın açtı. Kerem Bürsin, canlı yayın sırasında ağzından tepki çeken bir söz kaçırdı.

Koronavirüs vakalarının dehşet bir şekilde artması ve Türkiye’nin dünyada bu konuda ilk sıraya oturması ile ilgili endişelerini dile getirirken, kafelerde oturan, maskesiz dolaşan kişilere tepki veren oyuncu, ‘Salaksınız’ demişti.

Bu söz, bugün sosyal medyada gündem oldu ve Kerem Bürsin’e de pek çok yorumla tepkiler verildi. Oyuncu, bugün yaptığı bir açıklama ile kullandığı sözün yanlış olduğunu kabul edip özür diledi. Üstelik, sette 5 kişinin koronaya yakalandığını da ilk kez açıklamış oldu.

Bu arada Kerem Bürsin’in canlı yayınında bir başka sözü de dikkat çekti. Dizinin neden sezon finali yaptığına, oyuncunun açıklamalarıyla açıklığa kavuştu!

Bürsin, dün değinmese de bugün kendi setlerinde de 5 korona vakası olduğunu belirtti. Oyuncu, bir gün önceki açıklamasında ise sezon arası verilmesi ile ilgili olarak şunları söylemişti:

“Heyecanlıyız, ben çok heyecanlıyım. Dizi araya gidiyor. Bir sürü sebep var ama en büyük sebep korona. Yapımcılarımız kanal çok cool bir karar aldı. Sadece şunu diyeceğim, çok manyak bir şekilde geri geleceğiz… Çok manyak bir şekilde… Çok da uzun bir ara vermiyoruz.”

Dizinin çok dikkat çekecek bir şekilde geri döneceğini ‘çok manyak bir şekilde geri geleceğiz’ cümlesiyle ifade etmeye çalışırken, büyük de bir müjde verdi oyuncu. Heyecanı arttıran bu açıklama ile birlikte, sezon arasına apar topar, ani bir kararla gidilmesinin arkasındaki nedenin de sette ortaya çıkan korona vakası olduğu ve sağlık nedeniyle, yaşanan ortamda bu tür bir kararın alınmasını elzem hale geldiği görülüyor!

Sezon finalinde çok az oyuncu yer alacak. Sosyal medyada da dizinin pek çok oyuncusunun sağlık nedeniyle yeni bölümde olmayacağı aşağıdaki paylaşımlarla da duyurulmakta…
blank