Ana sayfa Dizi İzle Demet Özdemir çok çalışıyor ve çok yoruluyor!

Demet Özdemir çok çalışıyor ve çok yoruluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Demet Özdemir hem iş yaşamında hem de özel hayatında yoğun bir dönem geçiriyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan oyuncu, sette saatlerce bulunmak zorunda. Bazen bu süreler 12 saatin bile üzerine çıkıyor. Demet Özdemir, sette gece yarısına kadar süren çekimler nedeniyle de çok yorgun bir dönem yaşıyor.

Dizide geçen hafta başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol ayrıldı. Mehdi karakterinin hikayesi bitti ve diziye veda etti. Demet Özdemir, 2 yıldır partneri olan arkadaşının vedasına da çok üzüldü.
Dizideki Zeynep karakterinin duygusallığı da ünlü oyuncuyu fazlasıyla etkiledi. Demet Özdemir, hikayedeki duygu yüklü sahnelerde bol bol ağladı. Mehdi’nin cenaze sahneleri oyuncunun yorgunluğunun nedenlerinden birisi oldu.

Dizideki bu duygusal sahneler göz yaşları ile izlendi. Herkes o sahnelerde Demet Özdemir’in ne kadar yoğun bir duygusallık yaşadığını da fark etti. Ünlü oyuncunun yorgunluğunun temel nedeni de bu sahneler oldu.

Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu, şöyle yazdı: “Bu kız bu hafta yoruldu.”

Özel hayatında ise Oğuzhan Koç ile aşkıyla konuşulan oyuncu, yine yoğun bir dönem yaşıyor.

Magazin basınının peşinden ayrılmadığı Demet Özdemir, sevgilisiyle buluşmakta da sorun yaşıyor.

Hem pandemi sürecinin yasakları hem de dizi çekimleri ünlü oyuncunun sevgilisi ile daha az vakit geçirmesine neden oluyor.