Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, diziye yeni başlayan oyuncuyla çoktan kaynaşmış!

Demet Özdemir, diziye yeni başlayan oyuncuyla çoktan kaynaşmış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi’nin ölmesiyle birlikte hikayeye heyecan katmak için yeni isimler dahil oldu. Demet Özdemir’in, Çelikkol’un gitmesinin ardından Engin Öztürk ile başrolünü paylaştığı dizide izleyici ilginç gelişmelere şahit oluyor!

Dizide sürekli adı geçen ama bir türlü ortaya çıkmayan kişi, sonunda göründü! Kim mi? Zeynep’in ablası! Yıllar önce evden kaçtığı öğrenilen ablanın nerede olduğu, ne yaptığı, niye gittiği, neden ailenin onu aramadığı bilinmiyor.

Bu sır yavaş yavaş ortaya çıkacak ama Zeynep’in ablası rolünde diziye dahil olan Gülcan Arslan, çoktan oyuncularla samimi bir ilişki kurmuş bile!

Başarılı oyunculuğu ile diziye yeni bir soluk getiren Gülcan Arslan, aynı zamanda sırlarla dolu bir kadın olarak geldi. Annesi ve kardeşine çok kızgın olan bu sırlarla dolu isim, Zeynep’in tüm hayatını da mahvetmeye hazırlanıyor.

Dizideki durum biraz gergin ama kamera önünde oyuncuların birbirleriyle çok iyi anlaştıkları görülüyor. Demet Özdemir, zaten dizinin Emine’si Naz Göktan ile oldukça yakın.

İki oyuncu, sık sık yaptıkları paylaşımlarla birbirlerine olan sevgilerini de ortaya koyuyorlar. Bu kez aralarına Gülcan Arslan da katılmış.

İşte Demet Özdemir, Gülcan Arslan ve Naz Göktan’ın setteki keyifli anlarından bir kare…

Demet Özdemir, diziye yeni başlayan oyuncuyla çoktan kaynaşmış! 8

Bu arada sete gelirken havanın güneşli ve sıcak olduğu bir günde Demet Özdemir’in dayanamayıp dondurma aldığı da yaptığı paylaşımda görülüyor…

Demet Özdemir, diziye yeni başlayan oyuncuyla çoktan kaynaşmış! 9