Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu’nun güzel sürprizi! Özge Özpirinçci pek mutlu! Merve Dizdar dizide kaçtığını gerçekte çok seviyor!

Ahsen Eroğlu’nun güzel sürprizi! Özge Özpirinçci pek mutlu! Merve Dizdar dizide kaçtığını gerçekte çok seviyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyunculuklarıyla rol aldıkları projelerde dikkat çeken üç ismin son instagram paylaşımlarında dikkat çeken ayrıntılara göz atalım… İlk sırada Özge Özpirinçci var… Oyuncu bilindiği gibi ekranlara en son Kadın dizisiyle gelmişti. Performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncu, ekrana uzun bir ara verdi.

Şu sıralar ise bir başka proje için kamera karşısına geçiyor. Netflix’te yayınlanacak olan Bir Denizaltı Hikayesi dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde yer almakta.

Oyuncunun şu sıralar en büyük mutluluğu ise köpeği Bonita. Özge Özpirinçci’nin evinde iki kedisi var. Sevimli yavru köpeğini ise henüz bir kaç ay önce sahiplendi.

Köpeğini yürüyüşe çıkaran, onunla oyunlar oynayan Özpirinçci, o kadar mutlu ve neşeli ki Bonita ile geçirdiği zamanları da sık sık instagram sayfasından paylaşmakta.

Kimi zaman fotoğraf, kimi zaman da videolarla Bonita’nın hallerini paylaşan Özpirinçci, son olarak da aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Ahsen Eroğlu'nun güzel sürprizi! Özge Özpirinçci pek mutlu! Merve Dizdar dizide kaçtığını gerçekte çok seviyor! 9

Menajerimi Ara dizisiyle kariyerinde hızlı bir sıçrama yaşayan Ahsen Eroğlu, Dicle karakteri ile çok sevildi. Dizinin yeni bölümünde asistan, çaylak kız imajından çıkarak, büyükler dünyasına adım atan bir kişiye dönüşüyor.

Artık menajer olma yolunda emin adımlarla yürüyen Dicle’nin saçını, makyajını, kıyafetini başka türlü göreceğiz. Kimi izleyiciler alıştıkları Dicle’nin dönüşmesini istemese de yeni sezonda da devam edecek olan dizide Dicle için yeni bir süreç başlıyor.

Bu arada oyuncudan diziden setinden güzel bir sürpriz geldi. Dizide Barış’a hayat veren Denizcan Aktaş ve abisi Aydın’ı oynayan İdeal Baran Kotan ile bir poz verdi. İşte üç genç ve başarılı oyuncunun keyifli pozları…

Ahsen Eroğlu'nun güzel sürprizi! Özge Özpirinçci pek mutlu! Merve Dizdar dizide kaçtığını gerçekte çok seviyor! 10

Masumlar Apartmanı’nda soğuk, gergin, üzgün rüzgarlar esse de dizinin kamera arkasında durum bambaşka. Oyuncular birbirleriyle çok yakın ve samimi bir ilişki kurmuş durumda.

Yapılan paylaşımlarda da bu durum yansıyor. Dizide Bayram’ı oynayan Meriç Özkaya, sık sık rol arkadaşlarıyla pozlarını paylaşıyor.

Bu kez dizide için için aşık olduğu Gülben’i oynayan Merve Dizdar ve onun kardeşi Neriman’a hayat veren Gizem Katmer ile çekilen bir fotoğraflarını paylaştı. Merve Dizdar da bu güzel hatırayı instagram’da repost etti…

Diziyi izleyenler için de güzel bir ironi bu fotoğraf. Bayram’ı habire tersleyen, onun aşkının farkında bile olmayan Gülben’in tavırlarından sonra, Bayram’a da üzülüyor izleyici. Kamera arkasında ise oyuncular hayli keyifli…

Ahsen Eroğlu'nun güzel sürprizi! Özge Özpirinçci pek mutlu! Merve Dizdar dizide kaçtığını gerçekte çok seviyor! 11