Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden sürpriz üstüne sürpriz yaptı…

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden sürpriz üstüne sürpriz yaptı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hasret bitiyor ve tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yarın akşam (30 Eylül Çarşamba) yeni sezon ilk bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Pandemi sürecinde ara verilen ve daha sonra Mayıs ayında tekrar çekimlere başlanıp bir kaç bölüm sonra final yapan dizi, sezona da geç başladı.

Çünkü dizinin Mayıs ve Haziran ayında stok bölümleri çekilmişti. Önümüzdeki pandemi dönemi hesap edilerek yapıldığı düşünülen bu stok bölümler yarından itibaren ekrana gelmeye başlıyor. Bu nedenle de sezon çekimleri biraz geç başladı. Yaklaşık 2 hafta önce oyuncular ve tüm ekip yeni sezon için sette bir araya geldiler.

Demet Özdemir’in seti ve çalışma ortamını çok özlediği, çekimler başladığı günden beri yoğun bir şekilde setten yaptığı paylaşımlardan da görülmekte. Adeta setin neşe kaynağı gibi duran Demet Özdemir, hem oyuncu arkadaşlarıyla hem de teknik ekiple sürekli şakalaşma halinde.

Esprili notlar ve fotoğraflarla paylaşımlarda bulunan oyuncu, dizinin bir akşam yemeği sahnesinde hazırlıkları beklerken yine yerinde duramamış ve hem partneri İbrahim Çelikkol’a, hem dizide annesini oynayan usta isim Zuhal Gencer’e takılmış.

Bu arada oyuncu, yönetmen Çağrı Bayrak ile bir fotoğrafını ekleyerek dizinin 3. İzmir Film Festivali’nde hem ‘En İyi Dizi Yönetmeni’ ve hem de ‘En İyi Dizi Senaryosu’ ödülünü almasını kutladı. Senarist Eylem Canpolat’ı da ekleyerek.

Ayrıca, dizinin kadın oyuncularının fotoğrafını da kolajlayan Demet Özdemir, “Kadın gücü” diyerek dizideki kadın ağırlığına dikkat çekti ve pozitif bir ayrımcılıkla birlikte rol aldığı meslektaşlarına bir jest yaptı.

Partneri İbrahim Çelikkol’a takılmayı da ihmal etmeyen oyuncunun esprili ve takipçilerini çok mutlu eden o paylaşımları aşağıda…

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden sürpriz üstüne sürpriz yaptı... 13 Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden sürpriz üstüne sürpriz yaptı... 14 Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden sürpriz üstüne sürpriz yaptı... 15 Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden sürpriz üstüne sürpriz yaptı... 16 Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden sürpriz üstüne sürpriz yaptı... 17 Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden sürpriz üstüne sürpriz yaptı... 18 Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden sürpriz üstüne sürpriz yaptı... 19