Ana sayfa Sosyal Medya Gözlük de çok yakışmış…Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’i bu haliyle görmelisiniz

Gözlük de çok yakışmış…Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’i bu haliyle görmelisiniz

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisindeki Yıldız karakteriyle gönülleri fetheden Aslıhan Güner, dizinin çekimlerinden fırsat bulup Ordu’da gezmeye çıktı. Oyuncunun dizide görmeye alıştığımız şeklinden farklı olarak spor kıyafetler içindeki hali, takipçilerinin beğenisini kazandı.

Göbeği açık bluzu ve kot pantalonu ile pozlar veren oyuncu, instagram sayfasından fotoğraflarını paylaştı. Güneş gözlüklü ve sokakta dolaşırken taktığı maskeli fotoğraflarının yanı sıra, numaralı gözlüğüyle verdiği poz ise, Aslıhan Güner’in günlük hayattaki farklı bir haliydi.

Bilindiği gibi oyuncu, aslında kumral bir kişi. Saçları da koyu renkli. Ancak Kuzey Yıldızı dizisi için saçlarını kızıla boyatıyor. Dizideki partneri İsmail Demirci’nin sürekli ‘Kırmızı kafa’ dediği kadar da var. Oldukça yoğun bir kızıla boyatıyor oyuncu dizi için saçlarını.

Bu saç rengiyle mavi gözleri de açığa çıkan oyuncu, hayranlarından da övgü dolu yorumlar almaya devam ediyor. Dizide genelde saçında bandana görsek de set dışında saçlarını serbest bırakmış oyuncu.

Taktığı gözlüğün çok yakıştığını takipçileri de yorumlarında dillendirirken, oyuncunun Arap hayranlarının da pek çok yorum attığı görülüyor paylaşımına.

Aslıhan Güner’e bir de böyle bakın… Sizce de yakışmamış mı bu tarzı?

blank

blank