Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hayranları uyarıyor! Doğduğun Ev Kaderindir’de sakın bunu yapmayın!

Demet Özdemir hayranları uyarıyor! Doğduğun Ev Kaderindir’de sakın bunu yapmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Barış karakteri ile Engin Öztürk de katıldı. Dizinin 2. sezonda başarılı performansı devam ediyor. 14 Ekim Çarşamba akşamı 15.bölüm yayınlandı.
Dizinin reytinglerde güçlü duruşu devam ediyor. Kendi kitlesini ekranda tutmayı başaran dizide Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisi de performansları ile her bölüm izleyicileri etkilemeyi başarıyor.

tv8 ekranında yayınlanmakta olan dizinin 15. bölümü yine etkileyici sahnelerle doluydu. Mehdi’nin bazı tavırları hayranlar tarafından kabadayılık olarak tarif ediliyor. Bir izleyici, “Ah Mehdi, meğer hayatına ne çok kabadayılık sığdırmışsın” notuyla dikkat çekti.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda ise Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep ile yeni katılan Engin Öztürk’ün canlandırdığı Barış karakterleri arasında bir yakınlaşma yaşanması ihtimaline karşı izleyici şimdiden uyarıda bulundu. Özdemir’in başarılı dram performansıın takdir eden hayranları, Zeynep karakterinin yeni bir aşka yelken açması durumunda bunu iyi karşılamayacaklarını belirten yorumlarda bulundu.

Bir izleyici şu yorumu ile dikkat çekti: “Şimdi Barış, Zeynep’e aşık olacak, ayrılıklar falan. Senarist lütfen böyle şeyler yapmayın. En esası Zeynep’i güçlü, kendi ayakları üstünde duran bir kadın olarak canlandırın.”

Görüldüğü üzere izleyiciler ekranda güçlü kadın karakterleri görmeyi istiyor ve Zeynep karakterinde de bunu görüyor. Ancak bu dizi gerçek bir hayat öyküsünden alıntılandı. Yani senaryo çok farklı noktalara gidebilir.

Doğduğun Ev Kaderindir 16. bölümü ise 21 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak. İlk görüntüler paylaşıldı. Mehdi, polis tarafından alıkonuluyor. Zeynep, perişan bir halde. Zeynep, bir söz istiyor ve diyor ki: “Söz ver bana kimse ile kavga etmeyeceksin.”

Ancak Mehdi söz veremeyeceğini belirterek her şeyi bozuyor… İşte yeni bölümden ilk görüntüler: