Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hayranlarının bir arzusu daha gerçek oldu!

Demet Özdemir hayranlarının bir arzusu daha gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, sevişme sahnesi nedeniyle Hande Erçel’in kabul etmediği Dünya ile Benim Aramda isimli diziyle birlikte yeniden setlere dönüş yapacak.

Oyuncu, Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile birlikte çok başarılı bir romantik komedi dizisi çıkışı yaptı. Tüm dünyaya yayılan bu dizi ile birlikte hayran kitlesini genişleten oyuncu, ardından bir dram projesinde yer aldı.

tv8 ekranında iki sezon süren Doğduğun Ev Kaderindir ile dram rollerinde de başarıyla yer alabileceğini sergileyen Demet Özdemir, her türde yapımda yer almak ve kendisini geliştirmek isteyen bir isim.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan ile birlikte Disney Plus’ın yeni dizisi Dünya ile Benim Aramda’nın başrolünde Demet Özdemir bulunuyor. Oyuncunun tüm dünyadaki hayranlarını çok heyecanlandıran proje için ön hazırlıklar devam ediyor.

Demet Özdemir’in hayranları yeniden bir romantik içerikli dizide yer almasını çok arzu ediyordu. İşte bu arzu yeni dizi ile gerçekleşecek. Disney’in Türkiye’de yayın hayatına çok etkili başlamak istemesinin bir sonucu olarak üst üste ünlü isimler ile proje anlaşmaları yapılıyor.

Demet Özdemir de bu platformun kazanmak istediği isimlerden birisi oldu ve Mart ayında yeni dizisi için sete çıkacak. Hayranların heyecanla beklediği ve Pınar Bulut’un senaryosunu kaleme aldığı dizide romantizm ön planda olacak.

Kerem Bürsin erkek başrol olurken, bir başka erkek başrol oyuncusunun daha yer alması bekleniyor. Demet Özdemir ile birlikte Hafsanur Sancaktutan da dizinin kadın başrolü olarak yerini aldı.