Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yiğit Kirazcı, sevgilisi Pınar Deniz’e torpil yaptı!

Yiğit Kirazcı, sevgilisi Pınar Deniz’e torpil yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı, salı akşamları Fox TV ekranında Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide Yıldırım karakterine hayat veriyor. Oyuncunun sevgilisi Pınar Deniz ise pazar akşamları Kanal D ekranında Yargı dizisinde Ceylin olarak çok başarılı bir iş çıkartıyor.

Yiğit Kirazcı, iş yoğunluğunun arasında Onedio’nun youtube programına konuk oldu. Oyuncuya hayranlarından farklı sorular geldi. Sosyal medya hesabındaki DM kutusuna gelen mesajlara çoğu zaman baktığını belirten oyuncu, bir hayranının ayağının fotoğrafını istediğini ve bunun bugüne kadir ki en garip mesaj olduğunu anlattı.

Yiğit Kirazcı, sevgilisi Pınar Deniz'e torpil yaptı! 68

Yiğit Kirazcı, “Seni en çok güldüren kişi kim?” şeklindeki soru için, “Kesinlikle Pınar” diyerek sevgilisine çok güldüğünü ifade etti.

Bir başka soruda ise, “Türkiye’de izlemeyi sevdiğin dizi oyuncularından birkaç tane sayabilir misin?” şeklindeydi.

Yiğit Kirazcı daha önce sevgilisinin başrolünde yer aldığı Yargı dizisini izlemekte olduğunu söylemişti. Oyuncu bu soruyu da sevgilisi Pınar Deniz’in adını vererek yanıtladı ve bir de kahkaha attı. Sevgilisine torpil geçen Yiğit Kirazcı, kendisini mükemmel ve yakışıklı birisi olarak görmediğini de ifade etti.