Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hayranlarının dört gözle beklediği Aşk Taktikleri filmi çok yakında Netflix’de!..

Demet Özdemir hayranlarının dört gözle beklediği Aşk Taktikleri filmi çok yakında Netflix’de!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Demet Özdemir  geçtiğimiz yaz aylarında Netflix için Aşk Taktikleri adlı filmi çekti.

Oyuncunun, Şükrü Özyıldız ile baş rolü paylaştığı Aşk Taktikleri filmi hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Son zamanların en popüler kadın oyuncularından olan Demet Özdemir’i hayranları artık ekranlarda görmek istiyor.

Henüz, bir dizi anlaşması yapmayan gelen teklifleri değerlendiren ancak bu konuda da ince eleyip sık dokuyan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, takipçileri arasında heyecan yarattı.

Demet Özdemir hayranlarının dört gözle beklediği Aşk Taktikleri filmi çok yakında Netflix'de!.. 8

Aşk Taktikleri filmindeki partneri Şükrü Özyıldız ile fotoğrafını paylaşan oyuncu ‘Az kaldı sanki, napıcazz’ notunu düştüğü paylaşımıyla filmin gösterime girmesine az kaldığının mesajını verdi.

Demet Özdemir’in paylaşımını kendi instagram sayfasına taşıyan Şükrü Özyıldız ise partnerine ‘Artık onlar düşünsün’ notuyla yanıt verdi.

Demet Özdemir hayranlarının dört gözle beklediği Aşk Taktikleri filmi çok yakında Netflix'de!.. 9

Hayranları, ünlü oyuncuların paylaşımıyla heyecanlandı. Saner Ayar’ın yapımcılığında, senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın  oturduğu Aşk Taktikleri filmi çok yakında Netflix’de izleyiciyle buluşacak.

Konusu hakkında çok bilgi olmayan Aşk Taktikleri filminde, Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik rol alıyor.