Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un unutulmaz karakteri Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez’den bomba gibi bir proje!

Mucize Doktor’un unutulmaz karakteri Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez’den bomba gibi bir proje!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – MF Yapım tarafından çekilen ve bir Güney Kore dizisi uyarlaması olan Mucize Doktor Fox TV’de yayınlandığı dönem büyük olay olmuştu. Özellikle baş karakter olan otizmli doktor Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez performansıyla kariyerinde çok önemli bir adım atmıştı.

Mucize Doktor Mayıs 2021’de ekranlara veda etti. Ve o zamandan bu yana Taner Ölmez hayranları dört gözle yetenekli oyuncunun yeniden ekranlara dönmesini bekliyor. Ancak Taner Ölmez bu beklentilerin aksine bir süre dinlenmeyi tercih etmişti.

Bir süre önce BluTV için çekilen Alef’in ikinci sezonu için anlaşan Taner Ölmez bu dizinin çekimlerine halen devam ediyor. Ancak bu arada yetenekli oyuncudan bomba gibi bir yeni proje haberi geldi.

Mucize Doktor’un unutulmaz karakteri Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez’den bomba gibi bir proje! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Taner Ölmez, en son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam’ın yönetmeni Çağan Irmak yönetiminde çekilecek Yaratılan isimli dizide rol alacak. O3 Medya tarafından çekilecek dizi Netflix’te yayınlanacak. Dizide rol alacak bir başka oyuncu ise Erkan Kolçak Köstengil.

Oyuncu görüşme çalışmaları devam eden dizinin birinci sezonu sekiz bölümden oluşacak. 25 Ocak’ta sete çıkacağı belirtilen dizinin çekimleri İstanbul ve Bursa’da gerçekleştirilecek.

Bu arada Taner Ölmez’in rol aldığı mistik polisiye dizi Alef’in ikinci sezonu için çekimleri Kapadokya’da devam ediyor. Dizinin ikinci sezonunun tam adı Alef: Mâl-i Hülya olacak. May Prodüksiyon tarafından çekilen ve yönetmen koltuğunda Emin Alper’in oturduğu dizide Taner Ölmez’e Aybüke Pusat ve Hande Soral eşlik ediyor.