Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir hemcinsleri için dikkat çeken bir adımlar atıyor

Demet Özdemir hemcinsleri için dikkat çeken bir adımlar atıyor

tarafından ker_def

TelevizoyonGazetesi.com / Detay – Kadınların hayatına dokunmak Demet Özdemir’in amaçlarından birisi! Ünlü oyuncu Demet Özdemir, işbirliği yaptığı kozmetik markaları aracılığı ile kadınlara yönelik güçlü mesajlar veriyor.

Oyuncu her noktada kadınların hayatına dokunmayı çok istiyor. Demet Özdemir, bu tür çabaların kendisine büyük mutluluk verdiğini söyledi.

Kadınlara yönelik yapılan çalışmalar ile gurur duyduğunu belirten oyuncu, “Kadınları hayallerindeki saçlara kavuşturarak, daha iyi ve güçlü hissetmelerini sağlıyoruz” diyerek yaptığı reklam işbirliğinin de amacını anlattı.

Kadın Kanserleri Derneği ile işbirliği içinde olan oyuncu, kanser ile savaşan kadınlara peruk bağışında bulunarak onlara destek olmaya çaba harcıyor.

Demet, “Zorlu süreci yaşayan kadınlarımızın yanlarında olarak kendilerini daha güçlü hissetmelerini sağlamayı amaçlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Demet Özdemir sadece oyunculuğu ile değil yaptığı sosyal kampanyalar ile de dikkatleri çekiyor. Hemcinslerine farklı konularda örnek olmaya çalışan oyuncu, özellikle de kanser ile savaş konusunun üzerinde duruyor…

Dizilerdeki güçlü performansının yanı sıra sosyal medyadaki dans videolarıyla da öne çıkan Demet Özdemir, sosyal sorumluluk adımlarını atmaktan da geri durmuyor. Oyuncunun bu tavrı hemcinsleri ile daha fazla yakınlaşması ve onların sorunlarına dikkat çekme noktasında önemli bir adım olarak görülüyor.