Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’dan Kerem Bürsin’e ekranın en yakışıklıları Atatürk’le zeybek oynadı!

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Kerem Bürsin’e ekranın en yakışıklıları Atatürk’le zeybek oynadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı. 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un yıldönümü. Türkiye için bu çok önemli gün bir dizi hayranı tarafından muhteşem bir kolajla kutlandı.

Üzerinde herhangi bir imza bulunmayan filmi Twitter’da Ebruskov ismini kullanan bir Atatürk ve dizi hayranı hazırlamış. Siyah beyaz görüntülerin yer aldığı filmde Türkiye’nin en yakışıklı oyuncuları Atatürk’ün en sevdiği halk dansı olan Zeybek’i oynuyor. Hem de Atatürk’ün bizzat kendisiyle.

Yaklaşık bir dakika süren filmde kimler yok ki? Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Kenan İmirzalıoğlu, Kerem Bürsin, Gürkan Uygun, Kadir İnanır, Burak Özçivit, Aytaç Şaşmaz, Burak Deniz ve diğerleri.

Filmi hazırlayan tüm bu oyuncuların daha önce rol aldıkları dizi ve filmlerde sergiledikleri zeybek oyunu performanslarından görüntüler almış ve ortaya muhteşem bir film çıkarmış. Sosyal medyada hızla yayılan film kısa süre içinde 20 binden fazla kişi tarafından izlendi.

Görüntüye yapılan yorumlarda filmi izleyenler gözyaşlarına hakim olamadıklarını dile getirdi. Bir başka izleyici de “Atamızın ve Efelerin efesi Yörük Ali Efe’mizin torunlarına selam olsun!
@KeremBursin @Urazka ve ismini sayamadığım nice koca yürek” diye yazdı.

Filmi izleyen Twitter kullanıcıları, kolajı ortaya çıkaran Ebruskov isimli hesabı da tebrik ederek ortaya çok güzel bir iş çıkardığnı söyledi.