Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah, Menajerimi Ara dizisini izlerken güzel bir sürprizle karşılaştı!

Farah Zeynep Abdullah, Menajerimi Ara dizisini izlerken güzel bir sürprizle karşılaştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde Masumlar Apartmanı dizisinin İnci’si olarak ekranlara gelen Farah Zeynep Abdullah, oyunculuğu ile dikkat çeken genç kuşağın isimleri arasında. 2010 yılında yayınlanmaya başlayan Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli diziyle keşfedilen oyuncu, o günden beri pek çok dizi ve sinema filminde rol aldı. Başarılı oyunculuğu ile de takdir gören bir isim.

Kariyerine pek çok proje sığdırdı. Şu anda da TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde yine övgüyle anılan isimler arasında yer alıyor. Farah Zeynep Abdullah, aynı zamanda eğlenceli kişiliğiyle sosyal medyada da takipçilerinin dikkatle izlediği bir isim.

Babası Arap, annesi Boşnak olan Abdullah, çocuk yaşlarda tiyatroya başlamış ve oyunculuğa gönül koymuş. 1989’da İstanbul’da doğan oyuncu, babasının işleri nedeniyle 2006’da İngiltere’ye gitti ve uzun yıllar da orada kaldı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisine kabul edildikten sonra da Türkiye’de yaşamaya başladı.

Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz günlerde sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla güzel bir tesadüfü ortaya koydu. Oyuncu, Star TV’de Pazar akşamları yayınlayan diziyi izlerken, rol aldığı bir sinema filminin afişini görünce çok mutlu olmuş.

Dizide Dicle ve Barış’ın Sevgililer Günü’ne atıfta bulunan sahnesindeki bir ayrıntıya dikkat çekti oyuncu. İkilinin yanında duran tahtada “Film Gecesi: Bir Küçük Eylül Meselesi” yazıyordu.

Farah Zeynep Abdullah, Menajerimi Ara dizisini izlerken güzel bir sürprizle karşılaştı! 7

Oyuncu, 2014 yılında çekilen ve Engin Akyürek ile başrolünü oynadığı Ay Yapım imzalı ‘Bir Küçük Eylül Meselesi’ filminin, Menajerimi Ara dizisinde konu edilmesinden duyduğu sevinci takipçileriyle paylaştı.

Bu güzel tesadüf için paylaşımına “En güzel Sevgililer Günü aktivitesi film izlemek, daha da güzeli Bi Küçük Eylül Meselesi izlemek” notunu düştü…