Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile ilk Sevgililer Günü’nde büyük sürpriz yaptı!

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile ilk Sevgililer Günü’nde büyük sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Demet Özdemir, TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep karakterini oynamakta. Erkenci Kuş dizisinin ardından şansını bu kez de dram dizisinde denemek isteyen oyuncu, performansıyla övgü alan bir oyunculuk çıkarıyor. İbrahim Çelikkol ile başrolde yer alan Özdemir, haliyle son dönemin de çok konuşulan isimlerinden birisi.

Oyuncu, genç yaşına karşın başarılı kariyeri ile kendinden söz ettirirken, aynı zamanda sosyal medyada da etkin bir isim olarak hayranlarından pek çok beğeni ve yorum alıyor. Kısa sürede adını büyük kitlelere duyuran ve hayran sayısını arttıran genç oyuncu, şu sıralar kariyerinin yanı sıra özel hayatı ile de gündemde.

Sık sık instagram paylaşımlarıyla hayranlarını mutlu eden ve hiç habersiz bırakmayan oyuncu, bir süredir Oğuzhan Koç ile aşk yaşadığını ise bir süre önce İzmir’de beraber görüntülendikten sonra itiraf etmişti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, yeni başlayan ilişkilerini çok fazla göz önünde olmadan yaşıyorlar. Ancak sosyal medyadan paylaşımlarıyla da aşklarının devam ettiğini gösteriyorlar.

Bu arada Demet Özdemir, bir kaç kez birlikte fotoğraflarını da yayınlayarak hayranlarına bir sürpriz yapmıştı. Son sürpriz ise dün kutlanan Sevgililer Günü vesilesi ile geldi.

Sevgili olarak ilk 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayan çiftin günü birlikte geçirdikleri de Özdemir’in paylaşımı ile ortaya çıktı.

Demet Özdemir, birlikte çekilen fotoğraflarını instagram story’den paylaştı ve bir kalp bıraktı…

İşte o paylaşım…

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile ilk Sevgililer Günü'nde büyük sürpriz yaptı! 7