Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinin oyuncusu trafik kazasında ölümden döndü!

Son Yaz dizisinin oyuncusu trafik kazasında ölümden döndü!

tarafından zk zk

Cuma akşamları Fox TV’de ekrana gelen Son Yaz dizisinde oynayan Erdem Şanlı, dizinin setinden dönerken kaza geçirdi! Dizide Kaan Gök karakterini oynayan Erdem Şanlı, kendi otomobiliyle, İzmir Alaçatı’da çekimlerin süren dizinin setinden kaldığı otele dönüyordu.

Yaşanan kaza sonrası aracın önü parçalanırken Erdem Şanlı da hastaneye kaldırıldı. Hayatı bir riski olmayan oyuncunun durumunun iyi olduğu ifade ediliyor.

Son Yaz dizisinin oyuncusu trafik kazasında ölümden döndü! 8

Tv100’de yer alan habere göre, Fox TV’nin sevilen dizisinde rol alan genç oyuncunun yaşanan olay sonrasında herhangi ciddi bir durumunun olmadığı ifade edilirken, aracın ise kullanılamaz duruma geldiği de fotoğrafta görülüyor.

Son Yaz dizisinin oyuncusu trafik kazasında ölümden döndü! 9

Set çıkışı sonrası yaşanan kazada oyuncunun Alaçatı’da yaşanan kaza sonrasında hemen hastaneye götürüldüğü ve yapılan kontroller sonucunda da iyi olduğu öğrenildi.

Erdem Şanlı kimdir?

1996 İzmir doğumlu olan oyuncu, Boşnak bir ailenin 3 çocuğundan en küçüğü olarak dünyaya geldi. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünü kazandı ve çeşitli tv projelerinde reji ekiplerinde çalıştı. Rıza Kocoğlu’nun oyuncu koçluğu yaptığı Erdem Şanlı, ilk olarak Avlu dizisinde rol aldı. Daha sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Burak Sergen’in oğlu Dinçer’i oynadı. TİMS imzalı Kovala filminde de rol alan Erdem Şanlı, şimdi ise O3 medyanın yapımcılığını üstlendiği Son Yaz dizisinde Kaan karakterini canlandırıyor.