Ana sayfa Dizi Fragmanları Nihayet açıklandı! Merakla beklenen Elkızı’nın yayın tarihi belli oldu!

Nihayet açıklandı! Merakla beklenen Elkızı’nın yayın tarihi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin ekrana getirmeye hazırlandığı Elkızı dizisinin yayın tarihi nihayet açıklandı. Özellikle Sevda Erginci hayranlarının büyük bir merakla beklediği dizinin yayın tarihi 23 Ekim Cumartesi olarak açıklandı.

Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği dizinin çekimlerine uzun süre önce başlanmıştı. Ancak Fox TV’nin elinde çok fazla proje bulunması ve yayınlanacak günün olmaması nedeniyle dizi beklemeye alınmıştı.

Fox TV’nin, Uzak Şehrin Masalı ve Son Yaz dizisi hakkında final kararı vermesi üzerine Elkızı için gün açıldı ve yayınına karar verildi. Elkızı, 23 Ekim’den itibaren cumartesi akşamları Fox TV’de izleyiciyle buluşacak.

Nihayet açıklandı! Merakla beklenen Elkızı'nın yayın tarihi belli oldu! 7

Dizinin kısa süre önce yayınlanan posteri izleyiciler tarafından büyük beğeniyle karşılanmıştı. Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide çok etkili bir oyuncu kadrosu bir araya geliyor.

Fox TV’nin yeni dizisi Elkızı’nın oyuncu kadrosunda başrolde yer alan Sevda Erginci’nin yanı sıra Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper yer alıyor.

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Elkızı’nın, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken, dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.