Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir paylaşımları ile söyleyemediklerini anlatıyor!

Demet Özdemir paylaşımları ile söyleyemediklerini anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son dönemin en popüler kadın oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir, içinden geçenleri açıkladı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde muhteşem bir dram performansı sergileyen oyuncu, çalışmaktan rahatsız değil ama artık dinlenmek istiyor.

Erkenci Kuş dizisiyle büyük çıkış yapan Özdemir, hem Türkiye’de hem de dünyanın birçok ülkesinde hızla hayran kitlesini artırdı. Oyuncu, etkin bir şekilde kullandığı instagram sayfasından dizinin kamera arkasından birçok paylaşım yapıyor. Ancak son günlerde Demet Özdemir’in sıklıkla yaz aylarına yönelik yaptığı paylaşımlar dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz hafta yorgun düştüğünü de yaptığı paylaşımlarla saklamayan oyuncu, yaz tatili özlemi yaşıyor.

Yoğun iş temposu ile birlikte yaz aylarını ve tatili iple çektiğini fotoğraflarla anlatan Demet Özdemir, tatil için biraz daha beklemek zorunda.

Oyuncunun sezon sonuna doğru dizi setinde bir hayli zor anlar yaşadığı da paylaşımlarına yansıyor…

Geçtiğimiz yaz, arkadaşları ile mavi tura çıkan Demet Özdemir, sık sık o anlarda çekilen pozlarını paylaşıyor.

Demet Özdemir paylaşımları ile söyleyemediklerini anlatıyor! 8

Son bir hafta içinde sürekli tatil paylaşımları yapmaya başlayan oyuncu, dinlenmeye ihtiyacı olduğunu bu şekilde anlatıyor.

Demet Özdemir’in bu yaz tatil için çok fazla fırsatı da yok. Çünkü oyuncu, geçtiğimiz günlerde romantik komedi filminde rol alacağını açıklamıştı.

Demet Özdemir paylaşımları ile söyleyemediklerini anlatıyor! 9

Dizi çekimleri bittikten sonra kısa bir süre dinlenmesi beklenen oyuncunun ardından sinema filmi çekimlerine başlaması bekleniyor.